Werkwijze, afspraak, betalingsmogelijkheden |  Rozenhof Trouwringen
Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen06 - 5464 0941info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.3/10 op basis van 219 reviews

Werkwijze

Rozenhof trouwringen levert maatwerk. Daarom werken we alleen op afspraak. Wij nodigen u uit op ons landgoed Rozenhof. Onder het genot van een drankje nemen wij u twee uur stap voor stap mee door onze collectie tot u de trouwring heeft gevonden die perfect bij u past. U wordt tijdens dit belangrijke moment niet gestoord door andere klanten. We zijn er helemaal voor u.

Gravure in uw eigen handschrift

Tijdens onze ontmoeting is onze ringenstandaard prominent aanwezig. Hierop zetten we alle ' kanshebbers' die in aanmerking zouden kunnen komen. Op die manier wordt het maken van een definitieve keus makkelijker.

Bij Rozenhof maken wij graag persoonlijke trouwringen voor u en uw partner. Een trouwring die helemaal bij u past. Dat is onze passie: persoonlijk, mooi en apart, maar ook functioneel. Daarom maken wij graag trouwringen geheel naar uw persoonlijke wensen. En dat hoeft niet duurder te zijn dan een trouwring van een gerenommeerd merk.

Ook voor u maken wij graag een trouwring die geheel aan uw wensen voldoet.

Betalingsmogelijkheden

 Betaalwijze bij Rozenhof trouwringen Betaalwijze bij Rozenhof trouwringenBetaalwijze bij Rozenhof trouwringen 

Betaaltijden bij Rozenhof trouwringen Betaalwijzer bij Rozenhof trouwringen Betaalwijzer bij Rozenhof trouwringen

Contant

Betalen met oud goud

Ook kunt u uw ringen geheel of gedeeltelijk met oude sieraden (ringen,armbanden, coliers en enz.) betalen. 130% van de dag waarde.

Rekeningnummer: Rabo bank 301654050
IBAN nummer: NL97RABO0301654050
BIC code: RABONL2U
KvK nummer: 28033101

 


© Rozenhof Trouwringen 2018