Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen06 - 5464 0941info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.3/10 op basis van 186 reviews

Rozenhof sfeerimpressie

Trouwringen uitzoeken is een belevenis die jullie voor altijd bij zal blijven, vandaar dat wij naast dat we natuurlijk trouwringen verkopen ook een romantische sfeer willen afgeven en van het uitkiezen van deze trouwringen een herinnering willen maken die jullie nooit meer zullen vergeten.

Om te beginnen zullen jullie direct een romantische sfeer aanvoelen door de oprijlaan en onze mooie tuin inclusief een vijver en een prachtige en lieve pauw: Paula! En nu horen wij jullie al denken, zouden we daar onze trouw fotoshoot niet kunnen houden? Jazeker kan dat! Wanneer jullie namelijk bij ons trouwringen hebben uitgekozen, kunnen jullie jullie trouw shoot hier geheel gratis houden!

Ook hebben we onze winkel ingericht in een warme romantische sfeer, die net zoals een thuis relax en rust uitstraalt! Wanneer jullie bij ons een afspraak maken zullen jullie merken dat we hier alle tijd voor jullie nemen en jullie worden voorzien van een heerlijke kop koffie met een taartje en op de achtergrond zal romantische muziek te horen zijn.

Hebben wij jullie geïnspireerd om een keer een totaal vrijblijvende afspraak te maken en de sfeer impressie van Rozenhof Trouwringen te voelen? Hieronder bevinden zich onze contactgegevens en daarnaast kunnen jullie ons ook volgen op Facebookpagina, Instagram en Pinterest. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0528-391222 of 06-54640941

 

Ontvangst

 

Ringen uitzoeken

 

Omgeving

© Rozenhof Trouwringen 2017