Vier de liefde 12-12-12 | Trouwevent | Rozenhof trouwringen. | Rozenhof Trouwringen
Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen06 - 5464 0941info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.3/10 op basis van 219 reviews

Vier de liefde 12-12-12

Vier de liefde 12-12-12. Voor de provincie Drenthe stellen wij  een paar trouwringen beschikbaar voor  het drentse bruidspaar Carla en Jan.

 

Speciaal voor stellen die het niet zo breed hebben is er een leuk initiatief; Vier de Liefde 12-12-12. Op deze bijzondere dag geven 12 stellen, uit de 12 provincies, op 12 verschillende trouwlocaties elkaar om 12:00 uur het jawoord. En het mooie aan dit initiatief is dat, dankzij de sponsering, deze bruidsparen toch een luxe en mooie huwelijksvoltrekking krijgen, iets wat ze dit zelf nooit hadden kunnen betalen.

Joanne Littooij, van OntdekEenKasteel.nl, en initiatiefneemster van dit trouwevent vertelt; "Verliefde stellen die afhankelijk zijn van de Voedselbank en heel graag met elkaar willen trouwen, willen wij de mogelijkheid bieden om ook op een bijzondere trouwlocatie en op een unieke trouwdatum hun liefde voor elkaar te laten bezegelen met een onvergetelijke huwelijksdag. De 12 prachtige kastelen en 12 provincies in Nederland sluiten in aantal ook mooi aan bij deze symbolische trouwdatum. Uiteraard worden alle 12 huwelijken deze dag om 12:00 uur voltrokken. Liefde verbindt mensen met elkaar en biedt steun in goede en slechte tijden. Met dit trouwevent helpen wij mensen graag een droomwens te vervullen door hen een mooie huwelijksdag te verzorgen", aldus Joanne.
Trouwen in Groningen, Overijssel, Zwolle, Drenthe, Gelderland, Friesland

Krantartikel

Vier de Liefde

Woensdag 12 december 12:12
Hoogeveen nu
 
HOOGEVEEN - Onder de noemer Vier de Liefde wordt vandaag, op 12-12-12, een speciaal trouwevenement gehouden. Twaalf bruidsparen trouwen op twaalf kastelen in twaalf provincies om 12.12 uur. De bruidsparen hebben met elkaar gemeen dat zij allen klant zijn bij de Voedselbank. In de provincie Drenthe geven Carla en Jan uit Nieuw Buinen elkaar het jawoord. Dit maatschappelijke project kan niet gerealiseerd worden zonder de inzet van ruim honderd sponsoren door het hele land. Mariages Bruidsmode uit Hoogeveen en Rozenhof Trouwringen uit Veeningen zijn betrokken bij dit bijzondere trouwevent. Deze bedrijven voelden zich direct geroepen om er gezamenlijk voor te zorgen dat deze bruidsparen de mooiste dag van hun leven beleven

 

 
© Rozenhof Trouwringen 2018