2019: Hét jubileum jaar voor Rozenhof Trouwringen | Rozenhof Trouwringen
Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

2019: Hét jubileum jaar voor Rozenhof Trouwringen

Trouwen is een mooie gebeurtenis, de liefde tussen twee mensen wordt immers vastgelegd door middel van een trouwring. Tien jaar geleden is Juweliershuis Verbree naast de juwelierszaak gespecialiseerd in trouwringen onder de naam Rozenhof Trouwringen. Dit vieren wij samen met onze klanten door mooie acties te hanteren!

2019: 2 jubilea op landgoed “De Rozenhof”

2019 is het jaar dat niet alleen trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen 10 jaar bestaat, maar ook bestaat Juweliershuis Verbree dit jaar 50 jaar! Onze goudsmeden hebben al 50 jaar ervaring en kennis van heel veel juwelen en extra veel op het gebied van trouwringen. Verder hebben wij een exclusieve collectie opgebouwd op het gebied van trouwringenstijlen, materialen en afwerkingen. Daar zijn wij mega trots op!

Bruidsparen, bedankt!

Wij zijn de bruidsparen die een bezoek hebben genomen aan ons landgoed “De Rozenhof” erg dankbaar. Zij hebben ons de mogelijkheid geboden om bij te dragen bij hun mooiste dag.

Jubileum acties

Aangezien Rozenhof Trouwringen alle bruidsparen zo dankbaar is, hebben wij een jubileum actie ingevoerd. Rozenhof Trouwringen geeft namelijk 20 % korting op alle trouwringen in onze uitbundige collectie! Wij trakteren de toekomstige bruidsparen op deze korting en zijn bereid om samen met hun te werken aan het hun droomtrouwringen! Wij gaan het aankomende jaar meerdere jubileum acties geven, dus wilt u up-to-date blijven? Like onze Facebook pagina, hier vermelden wij de jubileum acties!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2020 - Beoordeling door klanten: 9.8​/10 ­ 266 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top