Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

5 populairste verlovingsringen

Hallo daar, romantische bruidegom, bent uw van plan om u aanstaande bruid ten huwelijk te vragen? Grote kans dat u dit gaat uitvoeren met een prachtige verlovingsring, maar waar houden vrouwen nu van? In dit artikel showen wij de 5 populairste verlovingsringen! Lees en kijk vooral verder.

 Plek 1!


De aller populairste verlovingsring op dit moment ziet uw hieronder! Deze solitaire ring uitgevoerd in geelgoud omschrijft het woord minimalisme uitstekend. De ring is namelijk erg smal en super elegant.

Geelgouden verlovingsring

Plek 2!

De verlovingsring die op de tweede plek in dit populaire rijtje staat, is uitgevoerd in witgoud. Het lijkt alsof deze ring uit twee ringen bestaat, maar niets is minder waar. Wat zou dat een verassing zijn voor uw gelliefde!

Bijzondere witgouden verlovingsring

Plek 3!

Een bijzondere roodgouden verlovingsring in combinatie met een witgouden deel en een exclusieve v-zetting voor de diamant. Niet alleen veel bruiden vinden deze verlovingsring mooi, ook Rozenhof Trouwringen is het hiermee eens.

Roodgouden verlovingsring

Plek 4!

Ook is de populaire verlovingsring niet altijd één kleur edelmetaal, maar verschilt dit heel erg net als bij de 12 populairste trouwringen. De verlovingsring op plek 4 is vervaardigd uit geelgoud en de diamanten hebben een wel heel bijzondere zetting. Het lijkt wel alsof ze op een troon zitten en ook is de middelste diamant groter en bevinden zich daaromheen kleinere diamanten. Heel trendy!

Fantasie diamanten zetting

Plek 5!

Ten slotte heeft Rozenhof Trouwringen nog één populaire verlovingsring voor u in petto. Deze populaire verlovingsring is uitgevoerd in witgoud en is wederom ook weer bezet met diamanten. Want bij elke verlovingsring hoort natuurlijk minstens één diamant!

Witgouden verlovingsring

Rozenhof Trouwringen heeft hun best gedaan om het jullie, mannen, iets makkelijker te maken om een verlovingsring voor uw bruid uit te kiezen. Heeft u nu nog vragen? Geen probleem! Rozenhof Trouwringen staat altijd voor u klaar op het gebied van trouwringen met onze jarenlange ervaring en goede service!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top