Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

6 gouden trouwringen tips

Ga jij binnenkort de liefde bezegelen met een prachtige trouwring? Yes! Van harte gefeliciteerd! Om je goed voor te bereiden op de zoektocht naar de trouwring vind je hier dé gouden tips van trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen!

Tip 1: Social Media = ON

Begin heerlijk vanaf de bank met het opdoen van inspiratie! Download Pinterest en volg trouwspecialisten op hun Instagram! Wij verklappen alvast dat je hier zo de hele avond zoet mij kan zijn! Volg ons op Instagram

Tip 2: Denk aan draagcomfort

De uitstraling is mega belangrijk dames, maar draagcomfort mag ook niet vergeten worden! Aan welke hand wil je je trouwring dragen? Elke vinger verschilt namelijk qua maat! Zo ook de linker- en rechterkant. Het zou zonde zijn als je tijdens het opmeten van de maat de verkeerde ringvinger opmeet. Let bij het passen van de ring ook op de dikte en de afwerking van de ring. Gelukkig heeft Theo, de goudsmid tevens trouwringenspecialist, jarenlang ervaring en zou hij de draagcomfort nooit vergeten. 

Tip 3: Blijf bij je eigen stijl!

Een echte mustknow! Deze ring wordt dé ring voor jouw (liefdes)leven. Hoe kom je erachter wat jou stijl is? Passen, passen & passen! Maak een afspraak en stap binnen bij een trouwringenspecialist of juwelier. Kijk welke kleur mooi bij je huid staat, welke breedte past bij de dikte van je vingers en probeer verschillende stijlen van klassiek tot modern. Alleen door veel opties te proberen, kun jij een goede doordachte keuze maken! Vergeet niet om vragen te stellen aan de expert Rozenhof Trouwringen in trouwringen, zij kunnen je daardoor nog beter adviseren! 

Wacht je liever nog even met een afspraak maken? Vraag dan hier de trouwringen checklist aan en kom dichter bij je stijl vanaf de bank 

Tip 4: Voor welk materiaalsoort ga jij?

Eenmaal aanbeland in het trouwringen walhalla, sta je gegarandeerd versteld van de keuze in materialen. Dit zijn de meest gekozen materiaalsoorten:

  • Goud 14 karaat
  • Titanium
  • Platina
  • Palladium
  • Carbon
  • Tantaal
  • Combinaties van bovenstaande soorten

Ga jij voor het bekende goud of voor de stoere donkere materialen als: carbon, titanium of tantaal? En als je dan voor goud gaat, welke kleur goud vindt je dan het mooist? Geelgoud, roodgoud of witgoud? Ook hiervoor geldt: pas alle kleuren een keertje en bepaal wat jij het mooist vindt. Een combi van verschillende materialen is ook een optie! Handig voor als je niet kunt kiezen of de stijl van jou en jouw partner bij elkaar wilt brengen. Lees hier meer over gouden trouwringen

Tip 5: Voor welke diamant ga jij?

Yay! Bijna 90% van de bruiden gaat voor een diamant in haar trouwring! En je zult inmiddels niet meer verbaasd zijn, maar ook op het gebied van diamanten is de keuze reuze! Hierbij de meest gekozen opties:

  • Briljant geslepen diamanten: Deze diamanten zijn rond geslepen en komen het meeste voor!
  • Princess geslepen diamanten: Deze diamanten zijn vierkant geslepen. Gaaf!
  • Meerdere diamanten in verschillende groottes: Lekker speels en luxe!
  • Edelstenen in andere kleuren: Denk aan de groene smaragd, de rode robijn, de blauwe saffier maar de rosé diamanten zijn ook erg trendy op dit moment!

Diamanten kunnen op verschillende manieren in een ring worden gezet. Ga jij voor een diamant die zweeft, een ware eyecatcher die boven de ring uitsteekt of kiest voor een rij diamanten in de ring? Alles is tegenwoordig mogelijk.

Trendalert: op dit moment is de halo-ring erg populair! In deze ring is een grotere diamant omringd door kleinere diamanten. Dit zorgt voor een exclusieve en royale uitstraling!

Tip 6: Maak er een feestje van!

Geniet van deze zoektocht aanstaand bruidspaar want voordat je het weet zijn jullie alweer getrouwd! Maak er een feestje van door echt een dagje uit te trekken voor het kopen van trouwringen. Ga na het uitzoeken bijvoorbeeld lekker wandelen, romantisch lunchen en de huwelijksplannen doorspreken onder het genot van een glaasje champagne. Op ons landgoed kunt u heerlijk wandelen en genieten van de rust en natuur! 

Heel veel succes met deze zoektocht naar trouwringen! Voor meer informatie of vragen kun je dagelijks contact opnemen met Rozenhof Trouwringen. 

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 В­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top