Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Aandachtspunten tijdens het uitzoeken van trouwringen

Bij het uitzoeken van trouwringen komt tegenwoordig erg veel kijken. Zo zijn in de hedendaagse trouwringen veel verschillende stijlen, soorten gravures, soorten materialen, kleuren, en persoonlijke bewerkingen. Rozenhof Trouwringen heeft alle aandachtspuntjes tijdens het uitzoeken van trouwringen verzameld. Lees snel verder!

Trouwringenpaar of matching rings

Rozenhof Trouwringen beschikt over mega veel trouwringenparen. Een trouwringenpaar bestaat uit één trouwring voor de bruidegom en één trouwring voor de bruid. Deze ringen lijken veel op elkaar. Heeft u een andere smaak dan uw geliefde op het gebied van trouwringen? Dat is geen enkel probleem! Bij Rozenhof Trouwringen kunt u dan namelijk gaan voor trouwringen die matchen. Zo zijn de trouwringen verschillend maar hebben de trouwringen bijvoorbeeld dezelfde afwerking, kleur of bewerking.

Bepaal de kleur

Bij Rozenhof Trouwringen is de hele collectie verkrijgbaar in de kleuren: roodgoud, rosé, black and white, geelgoud en witgoud. Ja, dat zijn er veel hé? Bepaal daarom tijdens het uitzoeken welke kleur u het mooist bij uw huid vindt staan door een aantal ringen te passen in verschillende kleuren. Natuurlijk kunt u ook gaan voor een combinatie van kleuren, dit noemen wij bicolor.

Denk aan materialen

Naast dat de kleur natuurlijk belangrijk is, is de materiaalkeuze ook niet te vergeten. De materialen die Rozenhof Trouwringen in huis heeft zijn: 14 karaat goud, 18 karaat goud, patina 600, platina 900, palladium 600, palladium 900, zilver, titanium, keramiek, King Wood en carbon. Tijdens uw bezoek bij Rozenhof Trouwringen zijn wij in staat om u hier goed bij te helpen!

De gravures

Een andere belangrijke aandachtspunt is de gravure in uw trouwring. Grote kans dat u nog niet heeft nagedacht over wat er in de binnenkant van de trouwring komt te staan, toch? Zo ja, dan heeft Rozenhof Trouwringen een mooie tip voor u: Kies namelijk voor een gravure waar u volledig achter staat, niks is gek genoeg! Door onze vele jaren ervaring hebben wij voorbeelden van de gravures tot onze beschikking.

Welke hand

Bedenk tijdens het uitzoeken van uw trouwring aan welke hand u uw trouwring wilt dragen. Dit is zeer belangrijk want zo voorkomt u een te kleine of te grote trouwring. Uw vingers zijn namelijk nooit precies gelijk, dus bepaal bij het opmeten van de maat aan welke hand u uw droomtrouwring wilt dragen.

Edelstenen en zettingen

In de trouwringenwereld worden veel trouwringen versierd met edelstenen. Onder edelstenen vallen: de groene smaragd, de rode  Robijn, de blauwe Saffier, de gele Citrien en natuurlijk de bekende diamant. Wanneer de edelsteen is uitgekozen, kunt u nog kiezen tussen verschillende zettingen. Zo kunt u gaan voor een uitstekende zetting of een minder opvallende zetting.

Dit zijn de aandachtspunten die Rozenhof Trouwringen voor u heeft verzameld! Voor eventuele vragen kunt u ons altijd bereiken. Klik op de button hieronder en zie de mogelijkheden.

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top