Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Alle trouwringentips op een rijtje

Begin op tijd

Trouwringen uitzoeken is een hele klus, begin daarom op tijd met oriënteren en voorkom op deze manier onverwachte verrassingen.

Trouwringen tips over trouwringen

Social media: ON!

Schakel social media in en doe inspiratie op voordat u een juwelier binnenstapt. Rozenhof Trouwringen raadt uw aan om is een kijkje te nemen op Pinterest!

Bepaal een budget

De enige mensen die in jullie portemonnee kunnen kijken, zijn jullie zelf. Bepaal dus samen een budget zodat er opties kunnen worden uitgesloten waardoor u steeds dichter bij het eindresultaat zal komen.

Klassieke trouwringen met solitair zetting

Blijf bij je eigen stijl

Dit is een echte mustknow, want doet u dit niet? Dan zal u uw trouwring over zo’n 30 jaar niet meer mooi vinden en dat is iets dat u echt niet mee wilt maken.

Bijzondere diamanten trouwringen

Maak er een feest van

Trouwringen uitkiezen doet u maar één keer, dus maak er een feest van! U draagt uw trouwring immers ook elke dag, het zal dus een herinnering zijn waar u vaak aan terugdenkt.

Kies een materiaal

Het handige hieraan is dat wanneer u de juwelier binnenstapt, dit vaak een van de eerste vragen is. En het is toch fijn als jullie deze vraag kunnen beantwoorden?

Gouden trouwringen in zwart - wit

Bepaal de breedte

Iets anders waar u snel een keuze in zal maken, is de breedte van uw droomtrouwring. De trend op dit moment is echter de smalle trouwring.

Denk aan edelstenen

Bijna elke bruid kiest tegenwoordig voor een aantal sprankelingen in haar trouwring, maar wat voor sprankeling wil u? Er bestaan namelijk veel meer edelstenen dan de bekende diamant. Denk bijvoorbeeld aan saffier, smaragd of robijn.

Trouwringen met blauwe steen

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top