Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Alles over gouden trouwringen

Hi lieve bruidsparen! Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar trouwringen? Lees hier dan alles over gouden trouwringen. Simpel uitgelegd door trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen.

Goudgehalte

Goudgehalte?!? Wat is dat?? Deze vraag krijgen wij vaker in onze trouwringenstudio. Een gouden trouwring kunt u kopen in verschillende goud gehaltes. Denk hierbij aan 8,9,14 of 18 karaat. Des te hoger het aantal karaat is, des te meer goud er in de ring is verwerkt. Vandaar dat 18 karaat trouwringen duurder zijn dan 8 karaat trouwringen. De meeste bruidsparen kiezen trouwringen van 14 karaats goud. De goudgehaltes zijn voorzien van keurtekens, dus daaraan kunt u herkennen hoeveel karaat goud uw ring bevat.

Kleuren

Verschillende kleuren goud?! Er bestaat toch alleen goud als in de gele kleur? Nee, er zijn meer kleuren goud aanstaand bruidspaar!  Een legering is een mengsel van verschillende metalen en hierdoor kunnen wij verschillende kleuren goud krijgen. De kleuren waarin wij gouden trouwringen bieden zijn: geelgoud, roodgoud (roségoud) en witgoud! En natuurlijk kunt u deze kleuren combineren! Dat zorgt voor een gaaf en speels effect. Go for it!

Bewerkingen

Bent u op zoek naar een trouwring met een bijzondere print of motief? Daar zijn gouden trouwringen ook echt perfect voor! Denk bijvoorbeeld aan de ambachtelijke trouwringen met bijzondere vormen uit de natuur. Maar houdt u van iets subtiels? Laat dan uw gouden trouwring gepolijst of gematteerd afwerken!

Trouwringen met rozenmotief

Met edelstenen

Houdt u van alles wat glamorous is? Ga dan zeker voor een gouden trouwring met edelstenen. U kunt gaan voor de stralende diamant in verschillende slijpselvormen. Houdt u van wat meer kleur? Ga dan voor een mooie rode robijn of een groene smaragd. Super gaaf en uniek!

Gouden trouwringen

Hoeveel kosten gouden trouwringen?

Als afsluiter van deze blogpost misschien wel de meest gestelde vraag: Hoeveel kosten gouden trouwringen? Daar kunnen wij geen exact antwoord op geven. Dit ligt namelijk aan de legering, de kleur, het aantal diamanten en natuurlijk de breedte van de trouwring. Heeft u een mooie gouden trouwring uitgedacht of gezien op het internet en bent u benieuwd hoeveel dit kost? Stuur dan vrijblijvend een foto van de ring met de specificaties op! Dan bekijken wij hoeveel u dit zal kosten. 

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top