Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Budget trouwringen

De enige die in uw portemonnee kunt kijken, bent u zelf. Dus aan uw de taak om een realistisch ringenbudget te bedenken. Trouwringen zijn overigens wel een sieraad die uw een leven lang dag in, dag uit draagt. Daar mag u dan ook best even voor sparen.

€1000,- trouwringen

Maar schenkt u niet zon hoge waarde aan een trouwring en gaat het meer om het symbool dat jullie beiden een trouwring dragen? Dan hebben wij goed nieuws voor uw! Rozenhof Trouwringen heeft namelijk een  nieuwe €1000,- collectie trouwringen. En wij verklappen u alvast dat deze ringen ook erg mooi zijn! See for yourself..

Mooie betaalbare trouwringen

Budget trouwringen

Maak een afspraak en kom gezellig bij trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen langs en bekijk deze goedkope trouwringen in het echt! En stel dat u nog spaart voordat u een bezoekje brengt aan onze romantische showroom: welke trouwring u ook zoekt, u kunt altijd bij Rozenhof Trouwringen terecht met ieder budget! Wij hopen u snel te ontmoeten.

Betaalbare trouwringen

 

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top