Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De perfecte trouwringen set kopen bij Rozenhof Trouwringen

Heeft u het startschot van de zoektocht naar de perfecte trouwringen al laten luiden, maar weet u niet zo goed wat u wilt? Rozenhof Trouwringen onthuld het mysterie voor het vinden van dé perfecte trouwringen set.

Trouwringen uitzoeken uit een vaste collectie

Rozenhof Trouwringen, de trouwringenspecialist van Nederland, hanteert een perfecte zoekwijze naar de trouwringen voor het bruidspaar die niet zo goed weten wat ze willen. Wij beschikken namelijk over een grootse collectie met meer dan 2500 fysieke trouwringen sets. De kans is dus groot dat u een trouwring ziet die aan uw wensen voldoet. Tadaa, gevonden! Er zijn bruidsparen die dit niet zo persoonlijk vinden, dat kan. Echter krijgt de trouwring die uw kiest in de loop der jaren emotionele waarde, dit zal de trouwring meer dan persoonlijk maken.

Mix & match trouwringen

Naast dat u bij Rozenhof Trouwringen één volledige set uit de collectie kunt kiezen, kunt u ook trouwringen van andere sets combineren. Dit is vaak een uitkomst voor bruidsparen die niet dezelfde smaak hebben. Zo kan de bruid bijvoorbeeld voor een exclusieve trouwring met diamanten kiezen en de bruidegom kan gaan voor een stoere trouwring met een matte afwerking. Velen zullen nu denken: Maar waar blijft de eenheid van de set dan? Geen probleem, daar bedenken wij samen met u iets creatiefs op.

Trouwringen ontwerpen

Tegenwoordig is de technologie in trouwringenwereld ook niet meer weg te denken, maar Rozenhof Trouwringen heeft dit niet nodig. Onze goudsmid kan namelijk bijna elk ontwerp realiseren, de goudsmid Theo Verbree is immers zeer creatief en heeft jarenlange ervaring in deze branche. Dus heeft u iets unieks op internet gezien maar wilt u het aanpassen naar uw stijl en persoonlijkheid?  Of heeft u uw trouwring al helemaal zelf ontworpen? Bespreek uw wensen samen met Rozenhof Trouwringen en wij zorgen voor het eindresultaat die aan uw wensen zal voldoen. 

Trouwringen met een geschiedenis

Beschikt u over oud goud waar uw waarde aan hecht en wilt u dit goud graag in uw trouwring verwerkt hebben? dat kan bij Rozenhof Trouwringen! Denk bijvoorbeeld aan gouden sieraden van uw ouders of zelfs van uw oma, dat noemen we bij Rozenhof Trouwringen nog een trouwring met een geschiedenis.

Voor eventuele (d)ringende vragen kunt uw altijd bij Rozenhof Trouwringen terecht, klik hiervoor op de button.

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top