Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De populairste trouwringen van 2019 bij Rozenhof Trouwringen

2018 zat vol met prachtige trends op het gebied van trouwringen, denkend aan de triset, de trouwring met een twist en de trouwring versierd met parelranden. Benieuwd wat u aankomend jaar kunt verwachten op het gebied van trouwringen? Rozenhof Trouwringen zet de populairste trouwringen van 2019 voor u op een rijtje.

Stijlvol trouwen

Ten eerste zijn stijlvolle trouwringen zeer populair dit jaar. Maar wat verstaan wij onder stijlvolle trouwringen? In 2019 zijn stijlvolle trouwringen te herkennen aan een subtiele trouwring voor de bruid met een liefelijke look en een royale trouwringen voor de bruidegom met een ijsmatte bewerking. Rozenhof Trouwringen laat u met liefde een modieuze trouwring zien.

Trouwringen met ijsmatte bewerking

Elegant en robuust in één

Ten tweede hebben wij dit jaar perfecte combinaties in de trouwringen set. Zo zullen er dit jaar veel trouwringen uitgekozen worden waarbij zowel elegantie als robuustheid een rol speelt. Madame zal een prinsessengevoel krijgen door de elegantie in haar trouwring. Kijk bijvoorbeeld naar die stralende uitstekende diamant, wij zijn op slag verliefd. U ook?

Maar natuurlijk bestaat een trouwringenpaar ook uit een trouwring voor hem, de stoere man die wellicht niet zo’n ringendrager is. Rozenhof Trouwringen waarschuwt u, want na het zien van deze robuuste trouwring met zijn grillige vormen van de natuur, is hij er helemaal zeker van: Dat is mijn droomtrouwring!

Subtiele trouwringen

Energiek met een vleugje sierlijkheid

Tenslotte hebben wij een energieke trouwringen set in dit rijtje gezet, puur omdat dit prachtige trouwringenpaar echt niet te missen is. Wij laten u niet langer in spanning, bekijk en aanschouw de mooiste trouwringen met een vleugje sierlijkheid verkrijgbaar bij Rozenhof Trouwringen.

Sierlijke trouwringen

Dit waren dan onze 3 meest populaire trouwringen van 2019 in de bruisende trouwwereld. Wij hopen dat u uw zoektocht naar de stralende trouwringen voortzet en daar helpt Rozenhof Trouwringen u graag bij. Wij staan 7 dagen per week op afspraak voor u klaar om u alles over trendy trouwringen te vertellen en op zoek te gaan naar uw droomtrouwring.

Sierlijke en aparte trouwringen

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top