Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

DE WINNAARS bij Rozenhof Trouwringen zijn dolgelukkig met hun prijs!

Het afgelopen half jaar hadden wij een winactie lopen: Win trouwringen t.w.v. €1000! En vandaag was het dan zover, de winnaars kwamen bij ons op bezoek!! Benieuwd hoe dat is gegaan? Lees snel verder..

Winnaars Marco en Heleen konden het niet helemaal geloven, ze hebben het mailtje wel 3 (!) keer doorgelezen.  Hadden ze dan echt trouwringen gewonnen? Toen wij telefonisch contact hebben gehad kwam het besef dat ze een prachtig trouwringenpaar bij ons kunnen uitzoeken!

Ze kwamen vanuit Urk naar de trouwringenstudio. Wat ze precies willen, dat weten ze nog niet. Maar daarvoor zijn ze bij Rozenhof Trouwringen in goede handen, met onze jarenlange kennis en ervaring. We hebben gezellig wat gedronken met dit lieve bruidspaar en alvast gekletst over hun trouwplannen. En natuurlijk kwam daarna het confetti moment!! De prijsuitreiking was een gaaf moment, volgens mij zegt de glimlach op ons gezicht genoeg!

Bruidsparen winnen trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

Wij willen iedereen bedanken voor de leuke reactie op deze actie! En heeft u nou niet gewonnen? Wees dan zeker niet getreurd want begin 2020 starten wij met een nieuwe winactie. Dit was namelijk zo’n ontzettend groot succes. Nogmaals bedankt namens Rozenhof Trouwringen!! Alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top