Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Favoriet onder bruidsparen: rozenringen!

Bent u benieuwd naar het favoriete trouwringensetje op dit moment onder de bruidsparen? Super leuk! Wij brengen u graag op de hoogte! Het gaat om een bijzonder paar trouwringen waar de romantiek vanaf spat! Net als de liefde tussen u en uw aanstaande toch?

Rozenringen zijn trendy!

Deze blogpost gaan wij alles vertellen over rozenringen. Bestaat dat? Yes dat bestaat zeker en wel in alle kleuren en maten! Een rozenring is een trouwring met een rozenmotief. Vaak zien we dat de rozen glanzend zijn en de achtergrond gematteerd is. Maar dit kan natuurlijk ook andersom! 

Romantisch? Check!

De populaire rozenringen zijn mega romantisch en kunnen geheel naar eigen ontwerp bij ons worden vervaardigd. De trouwringen kunnen in alle kleuren goud worden uitgevoerd: wit, geel of rood. Maar kunt u niet kiezen tussen 1 kleur? Ga dan voor twee kleuren: Bicolor it is!

Kunnen rozenringen ook versierd worden?

Oh ja zeker! Rozenringen kunnen ook nog versierd worden met stralende diamanten! Super gaaf en zo wordt uw trouwring echt een eyecatcher! Naast dat u de buitenkant van de ring kunt versieren, kunt u uw trouwringen gravure ook met een lief roosje versieren! Dat maakt de set écht af!

Help! mijn man houdt niet van het rozenmotief maar ik wel!

Houdt u man niet zo van het rozenmotief in de ring? NIks aan de hand! Dan zoeken we graag samen met u naar een passende ring voor hem. Dat gaat vast en zeker lukken in de trouwringencollectie van meer dan 4000 modellen. Een mooie matte trouwring in dezelfde kleur als uw rozenring zal al heel snel matchen!

Bent u enthousiast geworden over deze trendy trouwringen met rozenmotief? Kom deze prachtige stijl dan zien, voelen en passen bij Rozenhof Trouwringen! 

 

 

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top