Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Hoera! Rozenhof Trouwringen publiceert vernieuwde website

Hoera! .Rozenhof Trouwringen publiceert vernieuwde website

De afgelopen periode is Rozenhof Trouwringen achter de schermen druk bezig geweest met het vernieuwen van de website en nu is het dan eindelijk zover: De gemoderniseerde website van Rozenhof Trouwringen is gelanceerd!

Rozenhof Trouwringen

Wij houden u up-to-date

Naast dat onze collectie en contactgegevens natuurlijk op onze website te vinden zijn, biedt de vernieuwde website véél meer! Van trouwringen tips, het laatste nieuws in de trouwringenwereld tot de laatste trends, over dit alles is meer te lezen op onze blog!

Hotelshows

Ook gaat Rozenhof Trouwringen begin 2019 weer beginnen met de hotelshows. Voor de bruidsparen die verder weg wonen bieden wij dan de mogelijkheid om onze collectie te bekijken in een hotel dicht bij hen in de buurt. Waar en wanneer de hotelshows plaatsvinden? Vindt uw allemaal op onze overzichtelijke website. Neem snel een kijkje in onze hotelshow agenda!

Collectie trouwringen

Neem gerust een kijkje op onze gemoderniseerde website en bekijk de nieuwe collectie van trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen.

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top