Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Nieuwe collectie- Ibiza bij Rozenhof Trouwringen

Nieuwe collectie- Ibiza 

Op het landgoed “De Rozenhof” zijn we heel erg blij, want Rozenhof Trouwringen heeft wel drie nieuwe aanwinsten erbij. Vandaag gaan we het hebben over de Ibiza lijn die wij hebben meegenomen van de juwelenbeurs en de reden waarom wordt wel duidelijk na het lezen en zien van deze blogpost.

Exclusieve tricolor trouwringen met diamanten

Kleurrijke tricolor trouwringen

De Ibiza collectie die Rozenhof Trouwringen aan ons assortiment heeft toegevoegd is erg vrolijk, kleurrijk en net als de gezelligheid op dit mooie eiland. De trouwringen van deze collectie hebben namelijk allemaal drie kleuren en zijn gecombineerd met mooie bewerkingen. We geven het alvast aan: Je moet niet bang zijn om op te vallen..

Trouwring met diamanten

Ook hebben alle setjes in de trouwring voor haar een aantal schitterende diamanten in hun bezit waardoor deze ringen ware eyecatchers worden. Bijna identiek aan de papegaaien die ook lekker de aandacht naar zich toe trekken.

Exclusieve tricolor trouwringen met diamanten

Wij zijn trots dat we deze collectie in ons assortiment hebben zitten en hopen dat we vele bruidsparen gelukkig kunnen maken met deze kleurrijke collectie!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top