Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalввв-ввввMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Nieuwe collectie – Renaissance bij Rozenhof Trouwringen

Renaissance bij Rozenhof Trouwringen

Rozenhof Trouwringen heeft weer eens een juwelenbeurs bezocht en de verleiding was te groot om nieuwe collecties mee te nemen naar het landgoed “De Rozenhof”. Dat is dus ook precies wat we hebben gedaan en hiermee hebben wij onze collectie uitgebreid. Vandaag gaan we het over één nieuwe aanwinst hebben van de totale aanwinst die uit drie verschillende collecties bestaat.

De eerste collectie waar we het over gaan hebben is namelijk de Renaissance! En nee, daarmee bedoelen we niet de late middeleeuwse cultuur beweging tussen de oude Grieken en Romeinen, maar een wedergeboorte van trouwringengeschiedenis.

Trouwringen met parelrand

Trouwring met een parelrand

Een aantal jaren geleden waren sieraden met een parelrand super trendy en alhoewel de afgelopen jaren dit ook nog wel eens werd gekozen, maakt het sieraad met een parelrand een echte comeback in 2018. En dit geldt dan natuurlijk ook in trouwringenwereld waardoor Rozenhof Trouwringen zich haast gedwongen voelde om deze collectie in ons assortiment te plaatsen, want wij nemen immers de taak op ons om jullie up-to-date te houden. 

Witgouden trouwringen met parelrand

Smaal en elegantie

Ook bestaat deze collectie uit alleen maar smalle trouwringen met diamanten. Want in 2018 is elegantie het verzamelwoord die de trends perfect omschrijft, smal in combinatie met diamanten zijn een musthave hierbij.

Trouwringen met een parelrand

Ben jij nou benieuwd naar deze Renaissance collectie? Maak dan nu een afspraak en kom gezellig langs in onze romantische showroom!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 В 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top