Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Organische trouwringen

Nieuwe maand, nieuwe blog! Yay! Want hoe gaat het met de zoektocht naar trouwringen bride2be? Lukt het allemaal een beetje? Rozenhof Trouwringen hoopt van wel! Deze keer gaan we u kennis laten maken met organische trouwringen. Benieuwd? Let’s go….

Natural weddingring?

Onze goudsmid haalt zijn inspiratie voor organische trouwringen uit de natuur!! Gaaf he? Van de zandkorrels tot de speelse lijnen in uw ring, waarbij de inspiratie uit de golven van de zee is gekomen: Als u kiest voor organische trouwringen, heeft u een natural weddingring!

Organische trouwringen

Mat of glanzend?

Een trouwring met grillige vormen of speelse lijnen, die keuze is natuurlijk helemaal aan u. En hoe wordt de trouwring vervolgens afgewerkt? Gaat u voor een matte trouwring of voor een glanzende trouwring? Of misschien wel een combinatie? Bij Organische trouwringen is een combinatie van deze afwerkingen erg mooi. Kijk maar is naar het onderstaande trouwringen setje, de glans maakt het sierlijker!

Ambachtelijke trouwringen

Ambachtelijk & organisch

Heeft u al is gehoord van ambachtelijke trouwringen? Dat betekent namelijk hetzelfde als organische trouwringen! In de trouwringenwereld gebruiken ze deze termen door elkaar heen, verwarrend he? Met deze tip van Rozenhof Trouwringen wordt u niet meer door de war gebracht.

Organische trouwringen

Contact

Bent u nou benieuwd naar organische & ambachtelijke trouwringen? Dan kunt u heerlijk vanaf de bank bij u thuis inspiratie opdoen via onze online collectie. Ook kunt u een vrijblijvende afspraak bij ons maken om trouwringen te bekijken. Wij hopen u snel te ontmoeten en veel succes met de voorbereidingen van uw bruiloft!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top