Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Trouwen in 2020? Welke trouwring is hip?

Aaaah wat leuk dat u in 2020 gaat trouwen!! Wij willen u namens Rozenhof Trouwringen feliciteren met uw aanstaande huwelijk! Maar moeilijk hè, een trouwringen set uitkiezen. Welke trouwringen hip zijn anno 2020? Laat dat maar aan Rozenhof Trouwringen over! Wij laten u kennis maken met de mooiste trouwringen voor 2020-brides!

Ijsmatte trouwringen

De allereerste trend in 2020 zijn trouwringen met een ijsmatte afwerking! Want hoe gaaf is dat? En ook nog is super handig want beschadigingen vallen een stuk minder op! En natuurlijk hoeft niet de hele ring op deze manier te worden afgewerkt, iets subtieler kan ook! Voor een duidelijk beeld hebben wij even een trouwringen paar uitgekozen die geheel is ijsgematteerd!

Ijsmatte trouwringen

Classic it is!

Klassieke trouwringen zijn anno 2020 weer helemaal hip! Een mooie gladde trouwringen set zonder bijzonderheden maar wel met een stralende diamant natuurlijk! Klassiek is altijd goed, in welke tijd dan ook! Dus tijdloze trouwringen zijn zeker een goede keuze!

Eenvoudige trouwringen

Verlovingsring combineren met trouwring

Heeft u een prachtige verlovingsring van uw liefje gekregen? Heeft hij dat even goed gedaan! Maar hoe leuk is het om zo'n verlovinsgring te combineren met uw trouwring? Inderdaad, dat kan heel heel mooi zijn! Hier een klein voorbeeldje, speciaal voor u, bride2be!

Verlovingsring combineren met trouwring

Trouwringen met structuur

Tenslotte de bekende trouwringen met structuur natuurlijk!  Een stoer structuur in combinatie met geelgoud! Zeer populair onder de mannen vanwege de robuuste uitstraling!Houdt u er zelf niet zo van, geen paniek! Wij laten de trouwringen matchen, ook zonder dat structuur in uw ring is kan de match ontstaan!!

Bent u nou helemaal enthousiast geworden over al deze mooie trouwstijlen? super leuk om te horen!! Rozenhof Trouwringen helpt u graag verder! Maak een totaal vrijblijvende afspraak en bekijk de trendy trouwringen van 2020 in real life! Want wij hebben meer dan 3500 modellen fysiek in de studio! 

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top