Trouwringen afwerking | Rozenhof Trouwringen
Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Trouwringen afwerking

Om een bepaalde uitstraling aan een ring te geven kan hij op verschillende manieren afgewerkt worden zoals:

Hoogglans trouwringen

Hoogglans - Dit wordt bereikt door de ring eerst te borstelen, schuren en daarna te polijsten. Polijsten gebeurt met een polijstborstel of -schijf welke op een polijstmachine geplaatst wordt in combinatie met een polijstpasta of met een polijsttrommel, een trommel die gevuld is met verkruimelde walnootdoppen en polijstpasta. Vervolgens wordt de ring met de hand nagepolijst. Hierdoor krijgt de ring een stralend, zeer spiegelend uiterlijk. Een hoogglans ring geeft de meeste lichtreflectie. Vooral diamanten komen schitterend uit in een hoogglans ring.             

 Hoogglanzende trouwringen

Mat trouwringen

Mat - Na het polijsten wordt de ring met een matteerborstel of diamantfrees bewerkt. Dit geeft zeer fijne lijntjes, waardoor de ring mat van uiterlijk wordt. Het matteren kan ook met een speciaal schuurvel, micro polinet, gedaan worden. Deze manier is echter zeer tijdrovend.

Matte trouwringen

IJsmat trouwringen

IJsmat- Na het polijsten of matteren wordt de ring bewerkt door met een naaldvijl allerlei kanten op te krassen, of met een speciale frostingpen. Ook worden er soms speciale padjes met diamantkorrels erin gebruikt. Door draaiende bewegingen met de padjes te maken krijg je een schitterend icing effect.

IJsmatte trouwringen

 

Zandmat trouwringen

Zandmat - Na het polijsten wordt de ring in een speciale straalkast en zogeheten korund korrels bewerkt. Dit geeft de ring een gelijkmatige, matte uitstraling.

Gehamerd trouwringen

Gehamerd - De ring wordt bewerkt met een planeerhamer, een hamer met een flauwe bolling, waardoor een oneffen oppervlakte van hamerslagen ontstaat.

Gehamerde trouwringen

Rhodineren - Er wordt een laagje rhodium aangebracht over uw ring om uw ring een wittere kleur te geven. Vaak wordt dit bij witgouden sieraden gedaan.

Welke afwerking u ook zoekt voor uw trouwring, Rozenhof Trouwringen heeft de grootste collectie trouwringen van Nederland

Bekijk collectie trouwringen

Maak vrijblijvend een afspraak online of bel tel.0528-39122.
Geopend 7 dagen per week op afspraak. 10.00-22.00 uur.

 

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2020 - Beoordeling door klanten: 9.8​/10 ­ 266 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top