Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Trouwringen afwerking

Om een bepaalde uitstraling aan een ring te geven kan hij op verschillende manieren afgewerkt worden. Voor welke afwerking gaat u?

Hoogglans trouwringen

Hoogglans wordt bereikt door de ring eerst te borstelen, schuren en daarna te polijsten. Polijsten gebeurt met een polijstborstel of schijf welke op een polijstmachine geplaatst wordt in combinatie met een polijstpasta of met een polijsttrommel. Een polijsttrommel is een trommel die gevuld is met verkruimelde walnootdoppen en polijstpasta. Vervolgens wordt de ring met de hand nagepolijst. Hierdoor krijgt de ring een stralend, zeer spiegelend uiterlijk. Een hoogglans ring geeft de meeste lichtreflectie. Vooral diamanten komen schitterend uit in een hoogglans ring. Gaat u voor een trouwring met uitstraling?             

 Hoogglanzende trouwringen

Matte trouwringen

Na het polijsten wordt de ring met een matteerborstel of diamantfrees bewerkt. Dit geeft zeer fijne lijntjes, waardoor de ring mat van uiterlijk wordt. Het matteren kan ook met een speciaal schuurvel, micro polinet, gedaan worden. Deze manier is echter zeer tijdrovend.

Matte trouwringen

IJsmatte trouwringen

Na het polijsten of matteren wordt de ring bewerkt door met een naaldvijl allerlei kanten op te krassen, of met een speciale frostingpen. Ook worden er soms speciale padjes met diamantkorrels erin gebruikt. Door draaiende bewegingen met de padjes te maken krijg je een schitterend icing effect.

IJsmatte trouwringen

 

Zandmatte trouwringen

Na het polijsten wordt de ring in een speciale straalkast en zogeheten korund korrels bewerkt. Dit geeft de ring een gelijkmatige, matte uitstraling.

Gehamerd trouwringen

Ga voor stoer, ga voor gehamerd! De ring wordt bewerkt met een planeerhamer, een hamer met een flauwe bolling, waardoor een oneffen oppervlakte van hamerslagen ontstaat.

Gehamerde trouwringen

 

Voor welke afwerking u ook gaat, Rozenhof Trouwringen staat voor u klaar! We hopen u snel te mogen ontmoeten in de trouwringenstudio. 

 

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top