Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Trouwringen met een excellent diamant

Rozenhof Trouwringen wenst allereerst alle bruidsparen een liefdevol 2019 toe! Gaat u aankomend jaar ook trouwen? Dan hebben wij iets moois voor u in petto, namelijk: Trouwringen met een uitstekende middensteen!

Een ware trend

Ieder jaar neemt nieuwe trends met zich mee, zo ook 2019! Dit jaar gaan de elegante smalle ringen met één grote steen in het midden de aandacht trekken. Zo draagt u een sierlijke trouwring voor uw hele liefdesleven.

Diamanten trouwringen

Rozenhof Trouwringen

Trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen ontmoet mensen op hun gelukkigste moment in het leven. Tijdens het uitzoeken van trouwringen zullen de bruidsparen nog gelukkiger worden. Rozenhof Trouwringen maakt de trouwringen in een proces en denkt met u mee om uw trouwring één te laten worden met uw persoonlijkheid.

Diamanten trouwringen

Uitstekende diamant

Met een uitstekende diamant bedoelen we in trouwringenwereld een steen die uitsteekt. De steen zit als het ware op de kroon ondersteund door 4 of 6 pootjes en zal veel oogjes naar haar toetrekken. Ook is het bij Rozenhof Trouwringen mogelijk om te kiezen voor een trouwring met meerdere diamanten. De middelste diamant zal dan uitsteken van haar prachtige entourage eromheen of kleine diamanten aan de zijkanten. Alles is bij Rozenhof Trouwringen mogelijk! 

Trouwringen met diamanten

Verschillende zettingen

Deze excellent diamant kan op verschillende manieren worden gezet. Zo gaat de aandacht dit jaar vooral naar U-zettingen en V-zettingen. Deze zettingen zorgen voor elegantie en sierlijkheid in uw trouwring en zijn het symbool van eeuwige liefde! Houdt u van een strakke trouwring? Dan hebben wij een prachtige collectie voor u: Brede trouwringen met een uitstekende diamant in een U-zetting of V-zetting zijn namelijk ook mogelijk!

Diamanten zettingen

Bent u helemaal verliefd op deze trouwringen met een hoge diamantenzetting? Rozenhof Trouwringen informeert uw graag meer over deze trouwringenstijl. Bel met 0528-391222 of 06-54640941 of mail naar www.info@rozenhoftrouwringen.nl. Ook kunt u een vrijblijvende afspraak bij ons maken, klik op de button hieronder en wellicht tot snel!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top