Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Trouwringen met テゥテゥn sprankeling

Diamanten trouwringen

Nog voordat jullie op trouwringenjacht gaan, is het misschien leuk om te weten dat de bruid hoogstwaarschijnlijk zal gaan kiezen voor een sprankeling in haar ring genaamd: De diamant! Want, diamonds are a girl’s best friend!

Diamant V zetting

Een diamant ring  is al eeuwen lang erg geliefd en vandaar wordt zij ook wel de koningin van de edelstenen genoemd. Rozenhof Trouwringen heeft een aantal schitterende trouwringen met diamanten verzameld, speciaal voor jullie!

Prinses


Een diamant wordt in een bepaalde vorm geslepen. Deze trouwringen beschikken over een één prinses geslepen sprankeling! Vooral erg mooi in een strakke trouwringen set.

Trouwringen met diamant prinses geslepen

Diamant in een hartenvorm


Want wat is er nu mooier dan een diamant in de vorm van het liefdesteken? 

trouwringen met diamant in een hartvorm

Diamant zetting met 4 of 6 poten


Nee, we hebben het hier niet over de pootjes van jullie huisdier. In trouwringenwereld wordt een diamant namelijk op haar troon gezet door maar liefst vier of zelfs zes poten! Zo kan deze edelsteen nog meer sprankelen en meer ogen verblinden. En? Zijn jullie ogen al verblind ? 

Diamant zetting met 6 poten

Diamanten  zettingen U of V


Naast dat een diamant een bepaalde vorm heeft, wordt een diamant ook op verschillende wijze in de trouwring gezet. De trouwringentrend van 2018 op het gebied van diamantenzettingen is toch wel de opstaande diamant gevestigd in een U-zetting of V-zetting. Zijn jullie al verliefd?

Diamanten trouwringen met U-zetting

Diamanten zetting solitair of toch memorie


Gladde trouwringen met één diamant die we in trouwringenwereld solitair noemen of toch trouwringen met een sprankelende rij diamanten genaamd memorie? Een mooie optie wanneer jullie voorkeur uitgaat naar iets eenvoudigs. Toch iets exclusiever? Schuif ze bij elkaar aan en een memorie ring met een solitaire trouwring zal een perfecte combi zijn! Toch?  

Diamanten zetting memorie en solitair

Diamanten fantasie zetting 


De eyecatchers uit onze collectie zijn vooral heel bijzonder op het gebied van de zettingen van diamanten. Dit noemen wij ook wel ‘fantasie’.  En hierbij hebben wij natuurlijk ook een aantal setjes verzameld. 

Fantasie diamanten zetting

Rozenhof Trouwringen helpt jullie graag bij het vinden van de perfecte trouwringen en staat klaar voor al uw (d) ringende vragen.

 

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top