Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Unieke en fantasierijke trouwringen

Trouwen doet u uit liefde, als u het gevoel hebt dat u niet zonder elkaar kunt. U wilt de rest van u leven met elkaar delen en hierbij hoort van oudsher de ring. Met deze ring laat u de hele wereld zien dat u bij elkaar hoort. Logisch dus dat u hier goed over nadenkt! Rozenhof Trouwringen heeft een aantal trouwringen verzameld, speciaal voor u! Want jullie liefde is uniek en lijkt net een sprookje toch? Dus waarom gaat u dan niet voor een uniek en fantasierijk trouwringen paar? Let’s get inspired..  

De vrijheid om te kiezen is belangrijk, laat zien wie u bent door middel van u trouwring. Kies voor een afwerking die bij u past, creatieveling!

Unieke afwerking trouwringen

De collectie van Rozenhof Trouwringen is met name erg exclusief door de vele stijlen die ze in petto hebben. U kunt altijd bij ons terecht, ook als u opzoek bent naar net iets anders..

Natuurlijk wilt u geen trouwring die het woord ‘standaard’ omschrijft. U trouwring is het teken van verbintenis met u aanstaande, wij geven uw groot gelijk dat u opzoek bent naar een echt bijzondere trouwring. Bij het ontwerpen van deze ringen speelde fantasie een grote rol.

Indrukwekkend he? Wat er allemaal al mogelijk is in de touwringenwereld. Rozenhof Trouwringen heeft alle mogelijkheden in huis, inclusief jarenlange ervaring en een goede service. Maak een totaal vrijblijvende afspraak en kom langs!

Unieke trouwringen

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top