Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Uw persoonlijke verlovingsring

Via onze collectie komt u zeker op ideeën voor de perfecte ring om uw geliefde ten huwelijk te vragen. Uw persoonlijke ideeën en gevoelens kunnen wij ook voor u vertalen in een mooie ring. Wij maken op basis van uw wensen graag een ring met een eigen identiteit voor u. 

Witgouden verlovingsring

Verlovingsring ontwerpen

Vanuit een bestaande ring creëren we een unieke ring speciaal voor uw droomvrouw. We maken alles in ons eigen atelier, van het ringontwerp tot en met het zetten van de diamant. Uiteraard draagt de ring voor uw geliefde ons meesterteken.

Diamant zetting met diamant

Uw ring wordt door onze edelsmeden gratis bewerkt en gegraveerd. Met de hand, een laser of machinaal graveren we uw naam in uw eigen handschrift in de ring. U kunt ook uw naam, of die van uw kinderen, laten uitzagen of haar sterrenbeeld erin laten graveren. Een andere mogelijkheid is uw vingerafdruk op de ring te laten zetten.

Witgouden verlovingsring

We maken graag een persoonlijke ring voor u. Een ring die tot in de puntjes op uw wensen is afgestemd. Daar ligt onze hartstocht: persoonlijk, mooi, apart en functioneel. En een op maat gemaakte ring hoeft zeker niet duurder te zijn dan een ring van een gerenommeerd merk.

Vakmanschap in ringen

Wij maken al 40 jaar op maat ontworpen en gesmede ringen. Wij maken op basis van uw ideeën en wensen ook graag een persoonlijke ring voor u van ons eigen merk Select Design. Uw geliefde ten huwelijk vragen met een ring die u speciaal voor haar hebt laten ontwerpen maakt uw huwelijksaanzoek helemaal af.

Ringen smeden is precisiewerk. Het gaat hierbij om het draagcomfort van de ring. Bepalende factoren voor het draagcomfort van een ring zijn de dikte, de breedte en een bolle binnenkant. Wij maken al onze ringen met een bolle binnenkant, zodat de ring minder contact maakt met de huid.

Verlovingsring

Onze edelsmeden bewerken en graveren uw ring met de hand, een laser of machinaal. Dat doen we gratis. U maakt de ring waarmee u de vrouw van uw dromen ten huwelijk vraagt helemaal persoonlijk met een of meer van de volgende opties:

Verlovingsring gravure

  • Uw naam, of haar naam, in uw eigen handschrift op de ring
  • Uw naam uitgezaagd in de ring
  • Een ring gesmeed van een combinatie van geelgoud, witgoud, platina en palladium
  • Uw sterrenbeeld, het sterrenbeeld van uw geliefde of die van de kinderen in de ring.

Exclusieve verlovingsring

Neem snel contact met ons op als u speciale wensen heeft voor uw persoonlijke ring.
Kijk maar eens bij de voorbeelden verlovingsringen.

Trouwens, Rozenhof Trouwringen heeft alle verlovingsringen in onze online collectie op voorraad! U kunt de verlovingsring online bestellen (maat ringen sturen wij u toe). Bel voor meer informatie tel.0528-391222, Juwelier Theo Verbree is 7 dagen geopend (op afspraak) van 10.00-22.00 uur.

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top