Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalввв-ввввMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Collectie trouwringen verlovingsringenVerlovingsringen

Voor het perfecte huwelijksaanzoek heb je de perfecte verlovingsring nodig.

Een ring die uitstraalt wat u voor haar voelt, die helemaal bij haar hoort en die zo bijzonder en uniek is dat hij volledig past bij uw gevoelens voor haar.
Bij trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen, vindt u de perfecte en betaalbare verlovingsringen in witgoud, geelgoud of bicolor met diamanten die u eindeloos zult bekoren.
Laat uw verlovingsring helemaal naar eigen wens maken. Bij Rozenhof Trouwringen is elke aanpassing mogelijk.

Diamanten verlovingsring

Een verlovingsring staat vaak bekend om die uitstekende diamant dat zich centraal bevindt in de ring. Vandaar dat Rozenhof Trouwringen ook  veelal diamanten verlovingsringen aanbiedt. Een verlovingsring met kleine diamanten of een verlvingsring met grote diamanten. Wij helpen u graag  om een geschikte verlovingsring te vinden binnen uw budget en met ons uitbundige assortiment in verlovingsringen zal dat zeker goedkomen. Komt u binnekort langs om een verlovingsring uit te zoeken? Maak dan een vrijblijvende afspraak zodat wij persoonlijk contact bieden.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 В 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top