Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Diamant kleur

Een puur witte diamant is het meest zeldzaam en ook het duurst. De schittering van deze diamant is overweldigend. Echter niet alle witte diamanten hebben dezelfde kleur.

Op het eerste gezicht lijken alle witte diamanten puur wit, maar niets is minder waar. Er is wel degelijk kleurverschil in witte diamanten, alleen is dit voor de meeste mensen nauwelijks waar te nemen.

De kleur van een witte diamant varieert van lichtgeel tot lichtbruin. Deze kleine kleurverschillen zijn vastgelegd in een internationale kleurschaal, variërend van schaal D tot en met schaal Z, waarvan de hoogste kwaliteit kleur D is.

Kleur D is puur wit en zeer zeldzaam. Alleen een professionele diamantair zal  het kleurverschil kunnen zien tussen D t/m F diamanten. Zet men een J diamant in een gouden ring dan zal de kleur ook bijna onzichtbaar zijn. De geelachtige kleuren P t/m Z zijn duidelijk waarneembaar en hebben ook de minste waarde.

Ondanks dat een diamant vanaf kleur O een lichtgeel getinte kleur heeft, kan het door zijn helderheid en vorm nog een zeer mooie diamant zijn.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top