Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Alliance Trouwringen

Een glansrijk moment wordt perfect vereeuwigd met een trouwring van Alliance. De trouwringencollectie van Alliance bestaat uit zowel geelgouden trouwringen als witgouden trouwringen en is beschikbaar in een smalle trouwring voor haar en een brede trouwring voor hem. Ga voor alle mogelijkheden op het gebied van trouwringen naar Rozenhof Trouwringen om een superdag compleet te maken.

Witgouden Alliance trouwringen

De mooiste trouwringen in witgoud vindt u in de collectie van Alliance, verkrijgbaar bij Rozenhof Trouwringen. Witgoud is de kleur die een trouwring nog chiquer maakt en tevens staat deze kleur mooi bij iedereen. Rozenhof Trouwringen beschikt over trendy trouwringen voor iedereen!

Moderne Alliance trouwringen

Houdt u van strakke trouwringen met een moderne uitstraling? Dan denkt Rozenhof Trouwringen dat het zeker de moeite waard is om een kijkje te nemen bij de trouwringencollectie van Alliance.  De lijnen in de trouwring zorgen voor orde en netheid in de ring. Rozenhof Trouwringen omschrijft Alliance trouwringen als eenvoudige trouwringen in een betaalbaar tarief, maar net een tikkeltje anders dan simpele trouwringen.

Mooie trouwringen Trouwringen  Trouwringen met diamanten

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top