Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Vulcano

Unieke trouwringen vol passie als een gloeiend hete lavastroom, waar na de afkoeling grillige vormen in ontstaan. Rozenhof Trouwringen kondigt het trouwringenmerk Vulcano trouwringen aan.

Ambachtelijke Vulcano trouwringen

De trouwringen van Vulcano zijn uniek  vormgegeven door de grillige structuur.  Bovendien zijn deze trouwringen met de hand vervaardigd door de ervaren goudsmid van Rozenhof Trouwringen. De handgemaakte trouwringen zijn verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud. Zo is er voor ieder wat wils bij Rozenhof Trouwringen.

Speciale Vulcano trouwringen

Ontdek de speciale Vulcano trouwringen in de trouwringenstudio van Rozenhof Trouwringen. De trouwringen van Vulcano beschikken over een unieke structuur en hebben een exclusieve uitstraling. Houdt u van bijzondere trouwringen met een bewerking? Dan zijn deze mooie trouwringen wellicht iets voor u en uw geliefde!

 

                                            

 

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top