Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Huwelijksaanzoek

Vrouwen dromen ervan, voor mannen is het vaak spannend. Hoe vraag je je vriendin op de perfecte manier ten huwelijk? Ideeën voor een huwelijksaanzoek zijn er genoeg. Een romantische picknick op een zonnige dag, een spoor van rozenblaadjes over haar bureau, of je vervult de allerliefste wens van je geliefde.

Eén ding is zeker: voor het perfecte huwelijksaanzoek heb je de perfecte ring nodig. Een ring die uitstraalt wat je voor haar voelt, die helemaal bij haar hoort en die zo bijzonder en uniek is dat hij volledig past bij jouw gevoelens voor haar.

Velovingsringen bij Rozenhof Trouwringen

Voor verlovingsringen waarmee u w geliefde voorgoed aan u bindt, bent u bij ons aan het juiste adres. Het moment waarop u uw droomvrouw ten huwelijk vraagt is een moment om nooit meer te vergeten. Op die belangrijke dag en voor dat bijzondere moment heeft u een schitterende verlovingsring nodig.

Bijvoorbeeld een witgouden verlovingsring met een flonkerende diamant. Kies uw ring uit onze collectie verlovingsringen of laat ons een persoonlijke verlovingsring voor uw geliefde ontwerpen.

Trouwens, Rozenhof Trouwringen heeft alle verlovingsringen in onze online collectie op voorraad! U kunt de verlovingsring online bestellen (maat ringen sturen wij u toe). Bel voor meer informatie tel.0528-391222, Juwelier Theo Verbree is 7 dagen geopend (op afspraak) van 10.00-22.00 uur.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top