Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Juwelier Theo Verbree

Rozenhof Trouwringen wordt gerund door Theo en Edita, samen hebben ze één passie, om voor u de juiste ring te maken.Theo & Edita Verbree Daarnaast hebben ze de gedrevenheid om hun werk zo goed mogelijk te doen.

Theo Verbree heeft inmiddels 40 jaar ervaring als juwelier en goudsmid. Hij begon  met een winkel  en productieatelier in Woubrugge. Vervolgens opende hij een juwelierswinkel in Zuidwolde waar Edita hem in die tijd kwam assisteren.

Theo is steeds weer uit op vernieuwing en besloot een nieuwe weg in te slaan. Hij beëindigde zijn juwelierswinkel in Zuidwolde en ging zich  op een unieke manier specialiseren in trouwringen. Geen verkoop meer via zijn winkel, maar in rechtstreeks persoonlijk contact met zijn klanten, 7 dagen per week van 10.00 tot 21.00 uur.

In Veeningen realiseerde hij  landgoed “de Rozenhof”. De perfecte locatie waar hij en Edita de klanten ontvangen die via hun website  “rozenhoftrouwringen.nl” een afspraak kunnen maken.   Voor elke klant nemen zij twee uur de tijd, omdat ze het belangrijk vinden dat u de ring samenstelt die bij u past.

U treft Theo en Edita ook aan bij huwelijksbeurzen en hotelshows. Op deze manier laten ze zoveel mogelijk mensen kennis  maken met  hun enorme collectie van meer dan tweeduizend modellen.

Theo Verbree en Edita hopen dat hun collectie u laat inspireren tot het samenstellen van uw geheel persoonlijke ring.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top