Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De populaire halo ring!

Hi bride2be! Heerlijk inspiratie aan het opdoen? Zó leuk! Deze maand hebben we een trendy trouwring overgevlogen vanuit Amerika waar we alle ins and outs over gaan vertellen. Benieuwd? Lees snel verder!

Halo?!

*Denkt na en vraagt zich af of er niet hallo moest komen te staan?* Nee dames er bestaat een halo trouwring en deze is gorgeous! Wat is er dan zo mooi aan? Check de stralende Halo trouwring op de afbeelding hieronder!

Sprankelend en stralend

OMG!! Een Halo trouwring is een damesring versierd met veel diamanten. Maar deze ring is niet zomaar versierd, er is namelijk een grote diamant (dé eyecatcher) gezet met daaromheen vele kleine sprankelende diamantjes! Net als de kristallenkrans om de maan of de zon! Gaaf!

Waar komt deze trend vandaan?

Deze stralende halo solitaire ringen zijn overgevlogen uit het grote en royale Amerika! Waar alle celebrities zoals Kim Kardashian diamanten dragen van wel 15 karaat! Prachtig natuurlijk, maar voor velen ook veel ste duur!

Oplossing?!

Door het hoge prijskaartje aan die mega diamant hebben we hier in de trouwringenwereld iets op bedacht! Halo ringen! De ring heeft één grote diamant in het midden en daaromheen worden kleine sprankelende diamantjes gezet. Maar... voor het oog lijkt het een mega royale diamant net als de diamanten die worden gedragen door celebrities.

Maak uw halo ring uniek!

Ga voor een prachtige edelsteen als een robijn, smaragd of saffier en steel de show met uw unieke ring!  Ook kunt u uw diamant in andere vormen laten slijpen, bijvoorbeeld in de trendy druppelvorm! Of ga voor casual en kies een briljant (rond) geslepen diamant uit. Bij Rozenhof Trouwringen is alles mogelijk! Wij helpen u vrijblijvend in onze romantische trouwringenstudio. Tot snel!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 В­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top