Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Genomineerd voor Dutch Wedding Awards

Dutch Wedding Awards

Rozenhof Trouwringen is genomineerd voor de Dutch Wedding Awards van 2015! En daar zijn we nog steeds heel trots op, want nee wij werden niet zomaar genomineerd. Daarvoor werden wij op heel veel verschillende onderdelen beoordeeld.

Betrouwbaar, inovatief en professioneel

De drie pijlers voor een nominatie voor Dutch Wedding Awards waren namelijk: Betrouwbaar, innovatief en professioneel. En yes! Trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen heeft deze pijlers keurig op orde. Echter waren wij natuurlijk niet de enige en gingen wij de strijd aan met nog twee andere trouwringenspecialisten. Maar helaas, deze prachtige award hebben wij niet gewonnen, alleen ondanks dat zijn wij toch heel trots dat we voor de Dutch Wedding Awards zijn genomineerd. Wij hopen nog vele jaren mensen blij te kunnen maken met de ringen uit onze grootse collectie en staan altijd klaar voor eventuele vragen op het gebied van trouwringen natuurlijk!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top