Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalввв-ввввMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Rozenhof Trouwringen is te zien in De Beste van Nederland op RTL4

Trouwringenspecialist Rozenhof Trouwringen heeft samen met de ervaren vlogster Daphne Bogaert de competenties van Rozenhof Trouwringen in beeld gebracht. Bent u benieuwd? Kijk dan op 16 maart om 17:00 uur naar De Beste van Nederland en stem op Rozenhof Trouwringen.

Rozenhof Trouwringen mee met de tijd

Vandaag de dag zijn vlogs niet meer weg te denken en daar sluit Rozenhof Trouwringen zich volledig bij aan. Wij laten samen met vlogster Daphne Bogaert zien wat Rozenhof Trouwringen allemaal in huis heeft door middel van een vlog. Zeer modern, net als onze uitbundige collectie trouwringen.

Titel De Beste trouwspecialist van Nederland

De vlog wordt uitgezonden in het spectaculaire Tv-programma De Beste van Nederland op RTL 4. Wij zijn te zien in de sprookachtige afleveringen op 16 & 17 maart 2019 én op 1 april 2019 waarin alles draait om romantiek bij het trouwen en wij strijden om de titel “De Beste trouwspecialist van Nederland”.

Wij zijn u hulp nodig

Om kans te maken op deze felbegeerde titel is Rozenhof Trouwringen uw hulp nodig! De kijkers zijn namelijk onze jury. Dus lieve kijkers, bekijk onze vlog, stem op Rozenhof Trouwringen en wellicht worden wij wel uitgeroepen tot De Beste trouwspecialist van Nederland. Super gaaf!

Stemmen is niet meer mogelijk. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 В 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top