Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Rozenhof Trouwringen winnaar Top Trouwbedrijven Awards

YES!! Wij zijn trotse WINNAAR van de Top Trouwbedrijven Awards 2019-2020 in de categorie trouwringen natuurlijk!! Voor degenen die ons niet op de voet hebben gevolgd via Instagram, wij nemen u nu mee naar de feestelijke avond!

Genomineerd, en nu?

Begin januari zijn wij genomineerd voor dit prachtige award! Bruidsparen, vrienden en familie hebben toen de kans gekregen om hun stem uit te brengen op Rozenhof Trouwringen. En dat hebben ze massaal gedaan! Want, wij werden in eerste instantie PROVINCIEWINNAAR!! 

De uitreiking van het prachtige award!

10 maart in kasteel Wijenburg, daar zou dan de feestelijke avond gehouden worden. En een feestje was het zeker weten! Presentator Frits Sissing praatte de avond super mooi aan elkaar en iedereen zag er prachtig uit. Wij dachten eerst alleen provinciewinnaar te zijn, totdat we ineens op het podium werden geroepen! Super spannend en mega onverwachts maar we zijn super super blij! Landelijke winnaar in de trouwbranche, de glimlach op ons gezicht zegt genoeg!

Zangeressen met een prachtige stem, sociale collega's uit de trouwbranche en een gezellige sfeer! Wij hebben een top avond gehad en gaan dit aankomende zaterdag vieren met onze klanten. Nogmaals bedankt voor het stemmen en wie weet tot snel lieve bruidsparen!

Ga terug naar Blog >>
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top