Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Voor de beste juwelier kiest u Rozenhof Trouwringen

Als u een professionele juwelier zoekt, lid van het NTBO, die zich gespecialiseerd heeft in trouwringen dan bent u bij Rozenhof Trouwringen aan het juiste adres. Wij doen onze uiterste best om voor u de perfecte trouwring te vinden. Ook zorgen onze goudsmeden dat uw ring exclusief voor u wordt gemaakt. Als juwelier die trouwringen verkoopt bieden wij ook de sfeer die u bij het kiezen verwacht. Voor het maken van een  afspraak kunt u kiezen uit meerdere opties. Zo kunt u gebruik maken van onze online agenda waarmee u zelf kunt kijken wanneer het u het beste uitkomt. Maar u bent ook welkom om te bellen met Rozenhof Trouwringen op 0528 391222 en zo samen met ons een datum te prikken. Wij staan u graag te woord en zijn 7 dagen per week beschikbaar!

Juwelier Trouwring

Wij helpen u graag

Onze werkwijze is erg persoonlijk. Dit maakt ons uniek in vergelijking tot andere juweliers die trouwringen verkopen. U komt namelijk op bezoek op het landgoed " De Rozenhof" om gedurende twee uur in alle rust onze collectie te bekijken. Hierbij staat ons personeel klaar om u te voorzien van professioneel advies en een lekker drankje. Daarna kan onze goudsmid uw trouwring, naamring of aanzoeksring persoonlijk afmaken. U vindt bij ons een assortiment van meer dan 3000 modellen. Dit maakt ons de juwelier met het grootste aanbod trouwringen van Nederland. Er zit altijd iets voor u bij, van rosegoud tot een briljante ring. Tijdens uw bezoek aan ons landgoed kunt u uw voorkeuren naast elkaar leggen om zo een uiteindelijke keuze te kunnen maken. Dan weet u zeker dat u op de heugelijke dag de perfecte trouwringen om zult doen.

Gebruik onze online agenda

U kunt een afspraak plannen door een datum te prikken via de online agenda. Deze vindt u op onze website. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Belt u liever dan kunt u ons altijd bereiken op 0528 391222. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken of maken met u een afspraak wanneer dit u het best uitkomt. Als u van ver komt dan bieden wij u een brandstofvergoeding. Zo wordt het u nog makkelijker gemaakt om bij ons langs te komen!

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top