Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De juwelier voor trouwringen is Rozenhof Trouwringen

De mooiste en grootste collectie vindt u bij ons

Niet alleen hebben wij de grootste collectie ringen met veel variatie, ook kunnen wij uw ringen op maat en naar wens maken. Ter herinnering aan de belangrijkste dag uit uw leven wilt u graag een symbolische ring. Ook het uitzoeken van dit mooie juweel hoort een bijzonder moment te zijn. In onze mooie, romantische showroom  met een fraaie tuin eromheen wordt u verwelkomt door Theo Verbree en zijn vrouw. Deze juwelier gespecialiseerd in trouwringen weet als ervaren goudsmid wat hij doet. U krijgt mooie kwaliteit trouwringen voor een vriendelijke prijs op een mooie locatie. Romantiek is nooit ver weg bij Rozenhof Trouwringen. Onze volledige collectie ontdekt u online.

Juwelier Trouwringen

Juwelier gespecialiseerd in trouwringen

In 2002 startten Theo Verbree en zijn vrouw Edita hun zaak op het landgoed "De Rozenhof". Als juwelier vindt Theo trouwringen het mooiste juweel. Voor hen staat persoonlijk contact met het gelukkige bruidskoppel centraal. Met uitzicht op de tuin krijgt u in hun intieme ontvangstruimte uitgebreid de tijd om de volledige collectie trouwringen te bekijken. Wilt u graag iets extra aan de ring? Dit is voor deze edelsmid geen probleem. Na jarenlange ervaring heeft hij kennis van alle mogelijkheden en weet hij deze mooi uit te voeren. Een diamant als baken van onverwoestbare liefde of een aquamarijn voor een gelukkig huwelijksleven, een ruime keuze aan edelstenen staat ter uwer beschikking. Een greep uit ons assortiment trouwringen:

Maak meteen een afspraak

U hoeft niet langer te zoeken naar de juiste juwelier voor uw trouwringen. In onze romantische setting vindt u vast de ring die u zoekt. Gelegen tussen Meppel en Hoogeveen, op slechts enkele minuten van de A28, zijn wij gemakkelijk te bereiken. Daar bovenop geven wij graag een brandstofvergoeding aan hen die van ver moeten komen. Contacteer ons voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top