Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De prijzen voor uw trouw ring meteen online

Trouwringen tegen zachte prijzen vindt u bij ons

Wij vinden het belangrijk dat u de prijzen voor uw trouw ring ook online kunt vinden. Als herinnering aan de belangrijkste dag uit uw leven wilt u graag een mooie symbolische ring maar de prijs is daarbij niet onbelangrijk. Op onze website vindt u onze volledige collectie aan voordelige trouwringen, maar u kunt ons natuurlijk ook bezoeken op ons mooie landgoed "De Rozenhof". Ook het uitzoeken van een trouwring hoort een mooi moment te zijn en in de romantische setting van onze trouwringenstudio met fraaie tuin eromheen vindt u pure romantiek. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij uw ringen aanpassen naar wens of bijzonderheden toevoegen. Ontdek nu onze volledige collectie en verschillende mogelijkheden online.

Prijzen Trouwring

Een unieke, kwalitatieve trouw ring tegen mooie prijzen

In 2002 startte Theo Verbree met zijn vrouw Edita een juwelierszaak bedreven in trouwringen. Persoonlijk contact met klanten staat bij ons centraal. Online kunt u een prijsindicatie opvragen en vervolgens kunt u bij ons in de showroom  de ringen passen en laten aanpassen naar uw eigen smaak. In hun intieme ontvangstruimte met uitzicht op de tuin kunt u in alle rust kiezen. Wilt u graag een bijzondere toevoeging, dan doen wij dit graag voor u. Een diamant als baken van onverwoestbare liefde, een aquamarijn voor een gelukkig huwelijksleven of een andere edelsteen kan zeker. Wij hebben een grote variatie aan trouwringen met onder andere:

Ontdek vandaag nog onze prijzen

Een trouw ring heeft u voor altijd. Dit is een aankoop die extra bijzonder wordt in de setting van onze romantische showroom. Komt u van ver? Dan geven wij u graag een brandstofvergoeding. Tegen zachte prijzen koopt u bij ons een uniek symbool voor het leven. U bent van harte welkom. Contacteer ons voor meer informatie, maak vrijblijvend een afspraak of ontdek de volledige collectie online.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top