Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De scherpste prijzen voor uw trouw ring

Met onze prijzen kunt u de mooiste trouwring aanschaffen

Prijzen van een trouwring zijn erg uiteenlopend. Zo heeft ieder bruidspaar ook een ander budget voor haar trouwringen. Daarom zorgt Rozenhof Trouwringen dat u voor een goede prijs uw ideale keuze kunt maken. Wij maken onze trouwringen met de hand. Ook is in een deel van ons assortiment de 2e ring gratis. Wilt u graag een afspraak maken om bij ons langs te komen en geholpen te worden de juiste keuze te maken? Dan kunt u op onze website gebruik maken van de agenda, of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0528-391222.

Prijzen Trouwringen

Bekijk ons aanbod van meer dan 3000 modellen

U kunt ten aller tijden ons assortiment van ringen online bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van wat Rozenhof Trouwringen aanbiedt. Daarna kunt u met ons een afspraak maken voor een bezoek aan ons landgoed Rozenhof. Hier wordt u privé geholpen met het kiezen van de perfecte trouwring. Uw bezoek aan het landgoed Rozenhof kan voor meer zijn dan enkel het kiezen van uw trouwring. Wij bieden ook de mogelijkheid om  gratis sieraden te lenen voor dé grote liefdesdag. Van colliers en armbanden tot kettingen, u kunt het van ons lenen om er tijdens uw bruiloft nog stralender uit te zien. Bij de prijzen van de trouwring zit ook een levenslange garantie en een gratis verzekering inbegrepen.

Neem gelijk contact met ons op

Wacht niet langer en maak nu een afspraak. U kunt daarvoor de online agenda gebruiken of mailen naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Bellen kan altijd naar 0528-391222. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of een datum te prikken waarop u bij ons langs kunt komen om het aanbod te bekijken. Het is bovendien mogelijk om op onze website te kijken naar het agenda en zo zelf de geschikte datum te kiezen.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2021 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top