Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Koop bij ons de perfecte trouw ring voor de beste prijzen

Uw trouwring voor redelijke prijzen kopen bij Rozenhof Trouwringen

Indien u een trouwring zoekt, kunt u het best naar Rozenhof Trouwringen kijken. Niet alleen bieden wij het grootste aanbod ringen in Nederland aan, ook zorgen wij dat u in een bijzondere locatie de keuze kunt maken. Een trouw ring voor de juiste prijzen kopen doet u dus bij ons. Bovendien hebben wij vaak kortingen en krijgt u bij een deel van ons assortiment de 2e ring gratis. Wanneer u een afspraak wilt maken om bij ons langs te komen dan kunt u hiervoor bellen met 0528 391222. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze digitale agenda.

Trouw Ring Prijzen

De beste juwelier van Nederland

Wij nodigen u uit om op landgoed Rozenhof een keuze te maken uit ons assortiment. Zo vindt u de ideale trouw ring voor prijzen die niet afschrikwekkend zijn. Tijdens uw bezoek krijgt u een drankje en wordt u privé begeleidt door onze juweliers. Nadat u een keuze heeft gemaakt zorgen onze goudsmeden dat uw ringen speciaal en uniek aan uw wensen voldoen. Als lid van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie kunt u er op vertrouwen dat wij u goed en professioneel kunnen helpen. U kunt ons aanbod van over de 3000 modellen ten alle tijden online bekijken. Hier kunt u onze collectie van witgouden, platina en zilveren ringen kijken, alsook de vele andere edelmetalen die wij aanbieden. Naast dit assortiment bieden wij ook de service om juwelen gratis te lenen die u kunt dragen tijdens uw huwelijk. Zo zorgt trouwringen specialist Rozenhof Trouwringen er samen met u voor dat het een dag wordt die u nooit zal vergeten.

Bel ons nu

U kunt ons nu bereiken om een afspraak te maken door de online agenda te gebruiken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@rozenhoftrouwringen.nl of bellen naar 0528-391222. Op de website vindt u meer informatie over de sieraden die wij aanbieden. Natuurlijk geven wij u meer informatie wanneer u contact met ons opneemt. Ook staan wij u graag te woord om te helpen met het maken van een afspraak. Aarzel daarom niet contact met ons op te nemen!

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top