Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De grootste collectie trouwringen online

Bij Rozenhof trouwringen vindt u wat u zoekt

Naast een grote collectie bestaande ringen kunnen wij deze ook voor u op maat en naar wens maken. De belangrijkste dag uit uw leven verdient een mooi symbool ter herinnering dus daarom verzamelden wij een uitgebreide selectie om te zorgen dat u de perfecte trouwring vindt. Bij ons kunt u ringen met online bekijken maar u kunt ons ook bezoeken op ons mooie landgoed "De Rozenhof". Op onze website ontdekt u naast onze volledige collectie ook tips voor uw huwelijksaanzoek en romantische ideeën. Wij bieden u mooie, kwaliteitsvolle ringen tegen een voordelige prijs. Ontdek meteen onze volledige assortiment.

Trouwring Online

Vindt uw perfecte trouwringen online

Theo Verbree startte met zijn vrouw Edita in 2002 een juwelierszaak gespecialiseerd in trouwringen. Zij hechten veel belang aan het persoonlijke contact met hun klanten. In hun romantische showroom kunt u in de intieme ontvangstruimte, met uitzicht op de tuin, de volledige selectie bekijken. Ook online kunt u de trouwringen terugvinden om alvast een idee te krijgen van de soort ring die u wilt en een prijsindicatie. Een extra bijzondere toevoeging aan uw ring is voor deze ervaren edelsmid geen probleem. Met meer dan 40 jaar ervaring kent hij alle mogelijkheden. Een mooie edelsteen of gravering doet hij graag voor u. Welke soorten trouwringen wij hebben?

Ontdek de volledige collectie online

Ook op de website ontdekt u de persoonlijke uitstraling van juwelier Rozenhof. Komt u toch graag naar de showroom op ons landgoed? U bent van harte welkom. Wij geven brandstofvergoeding aan mensen die van ver komen. Op slechts enkele minuten van de A28, gelegen tussen Meppel en Hoogeveen, zijn wij gemakkelijk te bereiken. Ontdek de collectie vandaag nog online, contacteer ons voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top