Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

De mooiste verlovingsring voor de laagste prijzen

Bij Rozenhof Trouwringen de verlovingsring met de beste prijzen vinden

Het aankondigen van een verloving doet u het best met een aanzoeksring. Bij ons koopt u een verlovingsring voor de schappelijkste prijzen zonder dat dit afdoet van de kwaliteit. Wij bieden een ruim assortiment van verlovingsringen aan van witgoud, platina, zilver of vele andere edelmetalen. Zo heeft u een verlovingsring voor prijzen die u zullen verrassen. Wilt u graag een afspraak maken dan bent u welkom om te bellen met 0528 391222. Wij staan u graag te woord om uw eventuele vragen te beantwoorden en een datum te prikken waarop u bij ons langs kunt komen. Ook kunt u gebruik maken van onze online agenda waarmee u zelf een tijd en datum kunt kiezen.

De grootste collectie van Nederland

U vindt bij Rozenhof Trouwringen een groot aanbod van ringen. Hierbij zitten niet alleen verlovingsringen maar ook vriendschaps- en trouwringen. U kunt bij ons dusvoor alles terecht. Ons assortiment is volledig online te bekijken zodat u zich alvast een beeld kunt vormen. Bij ons koopt u een verlovingsring van topmerken voor de laagste prijzen. Ook hebben wij regelmatig kortingen. Een aanzoek doen is natuurlijk erg bijzonder. Dan wilt u zeker weten dat de verlovingsring perfect past, zowel om de vinger als bij de persoon. Een verlovingsring voor goede prijzen aanschaffen is dan ook iets om over na te denken. U kunt bij ons op het landgoed Rozenhof langskomen om privé de perfecte ring te kiezen. U geeft zelf aan hoe uw ideale verlovingsring eruit moet komen te zien. Daarna zal onze goudsmid uw ring maken en voorzien van een meesterteken.

Maak meteen een afspraak met ons

U kunt mailen voor een afspraak naar info@rozenhoftrouwringen.nl. U bent natuurlijk ook welkom om ons te bellen op 0528 -391222 of om gebruik te maken van de online agenda op de website. Wij staan klaar om u op ons landgoed te verwelkomen en u hier te helpen met het vinden van de perfecte trouwring voor uw huwelijk.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top