Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Wilt u een verlovingsring kopen?

Bij juwelierszaak RozenhofTrouwringen vindt u wat u zoekt

Voor uw liefste wilt u natuurlijk het allerbeste. In onze collectie, die de grootste uit heel Nederland is, vindt u de ideale ring. Wilt u graag een aanpassing, een ambachtelijk gemaakte ring, of een toevoeging? Dat is geen probleem. Oprichter en edelsmid Theo Verbree heeft 40 jaar ervaring in het vak en weet als geen ander uw wensen samen te voegen tot een unieke verlovingsring. In op ons mooie landgoed kunt u samen, of als verrassing, een verlovingsring uitzoeken en kopen. Een verlovingsring krijgt u bij ons aan mooie prijzen. Ook zijn er regelmatig leuke aanbiedingen. Onze volledige collectie staat online. Ontdek hem nu!

Verlovingsring Prijzen

Verlovingsringen kopen doet u niet zomaar

Je liefste ten huwelijk vragen is één van de meest spannende momenten uit je leven. Daarbij hoort een bijzonder symbool dat voor altijd aan dit moment doet herinneren. Gespecialiseerd in trouwringen vindt u bij de Rozenhof ook een uitgebreide collectie verlovingsringen. Theo Verbee richtte met zijn vrouw Edita hun zaak op in 2002. Ze besloten dat trouwringen de fijnste juwelen zijn en dat persoonlijk contact dan ook centraal moet staan. In de intimiteit van de ontvangstruimte, met uitzicht op de tuin, kunt uw perfecte verlovingsring kopen aan mooie prijzen. Het kleine juweel passen wij aan naar uw wens met een symbolische edelsteen of een gravering. Naast verlovingsringen verkopen wij ook:

Voor de perfecte verlovingsring maakt u nu een afspraak

In Veelingen (Drenthe) tussen Meppel en Hoogeveen, op enkele minuten van de A28 zijn wij gemakkelijk te bereiken. Indien u van ver komt bieden wij u graag een brandstofvergoeding aan. Voor u nemen we de tijd om u te helpen met het kiezen en kopen van een verlovingsring. Neem voor meer informatie contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top