Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Bij ons vindt u bijzondere trouwringen

Met bijzondere trouwringen uw bruiloft vieren

Als u op zoek bent naar bijzondere trouwringen dan heeft Rozenhof Trouwringen het perfecte aanbod. Als trouwringen specialist hebben wij onze ringen handmatig geselecteerd uit de collectie van de beste merken. Wij nodigen u uit om deze bijzondere design trouwringen bij ons op het landgoed Rozenhof te komen bekijken. Hierbij zorgen wij dat u niet gestoord wordt door andere klanten en bovendien een lekker drankje krijgt. Wilt u graag een afspraak maken met Rozenhof Trouwringen dan kunt u dit op verschillende manieren doen. U kunt ons bellen op 0528-391222 om de mogelijkheden te bespreken. Maar het is ook mogelijk om onze digitale agenda te gebruiken om zo op uw gemak de juiste datum te vinden.

Bijzondere trouwringen

De mooiste collectie vindt u bij Rozenhof Trouwringen

Wanneer u op bezoek komt op het landgoed Rozenhof zullen wij u gedurende twee uur kennis laten maken met ons assortiment bijzondere trouwringen. Wij bieden het grootste aanbod van Nederland aan zodat er altijd iets voor u tussen zal zitten. Van witgouden vriendschapsringen tot platina trouwringen, u vindt het bij ons. Onze medewerkers zijn vakmensen die u begeleiden in het maken van de perfecte keuze. Zij zorgen daarbij niet alleen dat u uw bijzondere trouwringen vindt maar kunnen u ook helpen met het gratis lenen van sieraden. Zo ziet u er tijdens uw bruiloft nog stralender uit. Onze edelsmeden met 40 jaar ervaring staan bovendien klaar om de ring exclusief voor u te maken.

Bel gelijk om een afspraak te maken

Wij nodigen u graag uit op het landgoed Rozenhof. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar het nummer: 0528- 391222 of een e-mail te sturen naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Ook kunt u desgewenst de online agenda gebruiken op de website. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden maar wij kunnen u ook helpen om een afspraak te maken. Wanneer u bij ons komt om de trouwringen te bekijken dan hebben wij alle aandacht voor u.

 

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top