Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalввв-ввввMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Collectie trouwringen carbon-trouwringen

Pagina 1 / 0
>
<
terug naar collecties


Pagina 1 / 0
>
<
terug naar collecties

Carbon trouwringen

De dag dat u met de liefde van uw leven in het huwelijk treedt, daar kijkt u enorm naar uit. Omringd door iedereen die u lief is en te midden van een romantisch en betoverend decor geeft u elkaar het jawoord. Het zal een onvergetelijke dag worden die de rest van jullie gezamenlijke leven markeert. Als kers op de taart geven jullie elkaar een prachtige ring die symbool staat voor jullie onderlinge liefde. Daarvoor kiezen jullie niet zomaar een trouwring. Wilt u iets anders dan anders, laat u dan verrassen door onze collectie carbon trouwringen.

Stoer, robuust en uniek

Een uniek ontwerp dat iets zegt over uw persoonlijkheid en over uw liefde voor elkaar. In onze collectie vindt u de trouwring die dit uitdraagt. Staat u in uw omgeving bekend als een uitgesproken en stoer koppel en herkent u zich in een unieke persoonlijkheid? Dan zullen onze carbon trouwringen bij u in de smaak vallen. Deze ontwerpen kenmerken zich door de combinatie van zwart carbon met sierlijk edelmetaal. Het zwart steekt prachtig af tegen het geelgoud of witgoud dat in de trouwring is verwerkt. Juiste deze combinatie zorgt voor een interessant contrast dat leidt tot een uniek ontwerp.

Wilt u een unieke trouwring om de vinger van uw aanstaande schuiven? Naast onze stoere carbon trouwringen vindt u in ons assortiment bijzonder ontwerpen in diverse stijlen en uitvoeringen. Van vintage goud tot stijlvol titanium, uw persoonlijke stijl herkent u terug in de collectie van Rozenhof Trouwringen.

Volledig afgestemd op uw persoonlijke stijl

Heeft u in onze online collectie met carbon trouwringen een ontwerp gevonden dat bij u in de smaak valt? We nodigen u graag uit om deze en andere ringen van dichtbij te bekijken. Omdat we onze trouwringen met ambacht en vakmanschap ontwerpen, kunnen we u nog beter helpen in uw zoektocht. Wanneer u bijvoorbeeld aangetrokken wordt door specifieke elementen uit verschillende ringen, brengen we die graag samen in het uiteindelijk ontwerp dat uw persoonlijke smaak perfect weergeeft.

Dit doen we allemaal op ons landgoed in Veeningen. U wordt ontvangen op een magische plek waar u alle gelegenheid krijgt om zich te laten inspireren door onze uitgebreide collectie. In de prachtige, groene omgeving kunt u samen met uw geliefde genieten van een ongedwongen middag die onderdeel is van uw voorbereidingen op het huwelijk.

Carbon trouwringen van Rozenhof Trouwringen

Zoekt u iets anders dan anders waarmee u uw huwelijk wilt bezegelen? Wat vindt u van onze stoere carbon trouwringen? De combinatie van carbon en edelmetaal zorgt voor een verrassend en uniek ontwerp. Tijdens uw bezoek aan onze locatie in Veeningen laten we u graag ons assortiment zien. Hier nemen we uitgebreid de tijd voor, zodat u op uw gemak een keuze kunt maken. Maakt u van tevoren een afspraak, dan hebben wij de gelegenheid de tijd voor u in te boeken. Meer weten voordat u langskomt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 В 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top