Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Exclusieve trouwringen vanuit Groningen, Emmen en Eindhoven

Wij bieden een collectie prachtige trouwringen om uw bruiloft mee te vieren

Wanneer u op zoek bent naar exclusieve trouwringen dan is het mogelijk om vanuit Eindhoven, Emmen of Groningen bij Rozenhof Trouwringen naar ons assortiment te komen kijken. Wij bieden namelijk de keuze uit een perfect aanbod. Als trouwringenspecialist worden onze ringen door ons handmatig geselecteerd uit de collectie van de beste merken. Waarom komt u niet eens bij ons langs om deze exclusieve design trouwringen op ons landgoed Rozenhof te komen bekijken? Bij ons wordt u niet gestoord door andere klanten en krijgt u van ons bovendien een lekker drankje. Aarzel niet om een afspraak met Rozenhof Trouwringen te maken. Dit kan op verschillende manieren. Bel bijvoorbeeld met 0528- 391222 om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om onze online agenda te gebruiken om zo op uw gemak de juiste datum te vinden.

Exclusieve trouwringen Eindhoven Emmen Groningen

Exclusieve trouwringen kopen bij Rozenhof Trouwringen voor uw bruiloft in Groningen, Emmen of Eindhoven

Landgoed Rozenhof heet u van harte welkom en wij laten u gedurende twee uur kennis maken met ons uitgebreide assortiment exclusieve trouwringen. Neem op uw gemak een kijkje naar het grootste aanbod van Nederland: er zit altijd iets voor u tussen. Dit loopt uiteen van betaalbare trouwringen tot volledig op maat gemaakte trouwringen. Zo kunt u altijd die speciale ring vinden voor die speciale gelegenheid. Ons aanbod bevat bijvoorbeeld witgouden vriendschapsringen en platina trouwringen: u kunt het bij ons vinden. Er werken bij ons enkel vakmensen die u graag begeleiden in het maken van de perfecte keuze. Naast het vinden van uw trouwringen kunnen zij u ook helpen met het gratis uitlenen van sieraden. Het is zo toch mogelijk om er tijdens uw bruiloft nog stralender uit te zien. Onze edelsmeden met 40 jaar ervaring staan bovendien klaar om de ring exclusief voor u te maken. Als u uit Emmen, Eindhoven of Groningen komt dan bent u van harte welkom.

Bel gelijk om een afspraak te maken

Neem op het landgoed Rozenhof de tijd om ons aanbod te bekijken. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 0528-391222 of een e-mail te sturen via info@rozenhoftrouwringen.nl. Desgewenst kunt u de online agenda  gebruiken op de website. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden maar wij kunnen u ook helpen om een afspraak te maken. Wanneer u bij ons komt om de trouwringen te bekijken dan hebben wij alle aandacht voor u en uw wensen. U Heeft bij ons een zeer ruime keuze als het gaat om soorten trouwringen. U kunt daarbij denken aan alle soorten ringen goud, zoals wit goud, rood goud en geel goud. Daarnaast kunt u kijken naar andere materialen voor uw ringen, zoals ruthenium, zilver, titanium, platina en palladium. Zo hebben wij zelfs ringen in verschillende materialen in ons assortiment. Dit worden ook wel bi-color trouwringen genoemd. En bovendien is het bij nagenoeg alle ringen mogelijk om diamanten in te laten zetten. Wij zijn namelijk ook goudsmid , waardoor het mogelijk is uw trouwringen bij ons kunt laten ontwerpen. Nagenoeg alles is dan mogelijk, zoals trouwringen met een strakke afwerking, maar ook een klassieke of robuuste uitstraling.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top