Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Vanuit Nijmegen, Leiden of Leeuwarden exclusieve trouwringen bekijken

U vindt bij Rozenhof Trouwringen prachtige trouwringen om uw bruiloft te vieren

Bent u opzoek naar exclusieve trouwringen vanuit Leeuwarden, Leiden of Nijmegen? In dat geval heeft Rozenhof Trouwringen het perfecte aanbod. Als trouwringenspecialist hebben wij onze ringen handmatig geselecteerd uit de collectie van de beste merken. Aarzel niet om bij ons langs te komen om deze exclusieve design trouwringen te komen bekijken. U wordt niet gestoord door andere klanten en bovendien krijgt u van ons een lekker drankje. Wanneer u een afspraak wilt maken dan kunt u dit op verschillende manieren doen. Aarzel bijvoorbeeld niet ons te bellen op 0528-391222 om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook mogelijk om onze online agenda te gebruiken om zo op uw gemak de juiste datum te vinden.

Exclusieve trouwringen Nijmegen Leiden Leeuwarden

Exclusieve trouwringen kunt u vanuit Nijmegen, Leiden en Leeuwarden bij ons komen bekijken

Wanneer u Landgoed Rozenhof met een bezoek vereert dan zullen wij u gedurende twee uur kennis laten maken met ons uitgebreide assortiment exclusieve trouwringen. Bij ons vindt u het grootste aanbod van Nederland. Dit betekent dat er altijd iets voor u tussen zal zitten. Dit loopt uiteen van betaalbare trouwringen tot volledig op maat gemaakte trouwringen. Zo kunt u altijd die speciale ring vinden voor die speciale gelegenheid. U kunt hierbij denken aan witgouden vriendschapsringen of platina trouwringen. Wat het ook is, u kunt het bij ons vinden. Bij ons werken vakmensen die u zullen begeleiden in het maken van de perfecte keuze. Zij zorgen niet alleen dat u uw trouwringen kunt vinden maar ook helpt Landgoed Rozenhof u met het gratis lenen van sieraden. Zo ziet u er tijdens uw bruiloft nog stralender uit. Onze edelsmeden beschikken over 40 jaar ervaring en staan bovendien klaar om de ring exclusief voor u te maken. Wij heten regelmatig gasten uit bijvoorbeeld Leeuwarden, Leiden of Nijmegen welkom.

Wij staan u graag te woord

Breng ons gerust een bezoek op het landgoed Rozenhof. Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken door te bellen naar 0528-391222 of een e-mail te sturen via onsinfo@rozenhoftrouwringen.nl. Ook kunt u desgewenst de online agenda gebruiken op de website. Uw vragen worden door ons zo goed mogelijk beantwoord maar wij kunnen u ook helpen om direct een afspraak te maken. Wanneer u bij ons komt om de trouwringen te bekijken dan hebben wij alle aandacht voor u en uw wensen. U Heeft bij ons een zeer ruime keuze als het gaat om soorten trouwringen. U kunt daarbij denken aan alle soorten ringen goud, zoals wit goud, rood goud en geel goud. Daarnaast kunt u kijken naar andere materialen voor uw ringen, zoals ruthenium, zilver, titanium, platina en palladium. Zo hebben wij zelfs ringen in verschillende materialen in ons assortiment. Dit worden ook wel bi-color trouwringen genoemd. En bovendien is het bij nagenoeg alle ringen mogelijk om diamanten in te laten zetten. Wij zijn namelijk ook goudsmid , waardoor het mogelijk is uw trouwringen bij ons kunt laten ontwerpen. Nagenoeg alles is dan mogelijk, zoals trouwringen met een strakke afwerking, maar ook een klassieke of robuuste uitstraling.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top