Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen06 - 5464 0941info@rozenhoftrouwringen.nlhttp://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club InternationalMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.3/10 op basis van 142 reviews
Trouwringen witgouden, diamanten, bijzondere, unieke, exclusieveRozenhof TrouwringenMooiste trouwringen voor bijzondere mensen!Uw droom trouwringenDe grootste collectie trouwringen!
Collectie trouwringen

Collectie trouwringen

Collectie trouwringen Rozenhof Trouwringen, heeft de grootste collectie trouwringen van Nederland, witgouden, geelgouden, bijzondere, klassieke, moderne trouwringen, nieuwe collecties, trouwringen met diamanten, verlovingsringen en

lees verder >>
Diamanten trouwringen

Diamanten trouwringen

Diamanten trouwringen Trouwringen met meer diamanten. De collectie trouwringen met meer diamanten bij Rozenhof Trouwringen is zeer uitgebreid. De collectie trouwringen in o.a. geelgouden, witgouden trouwringen met

lees verder >>
Goudsmid / Edelsmid

Goudsmid / Edelsmid

Onze goudsmid en tevens edelsmid, maakt met veel liefde voor zijn vak een unieke trouwring voor u in ons eigen atelier. Wat kunt u verwachten van ons atelier? Wij bieden u maatwerk, unieke trouwringen,

lees verder >>
Direct een afspraak maken

Direct een afspraak maken

Met onze online-agenda kunt u zelf een afspraak maken, wanneer dat u het beste

lees verder >>
De voordelen van Rozenhof trouwringen

De voordelen van Rozenhof trouwringen

Gratis verzekerd, gratis gegraveerd, levenslange garantie, de grootste collectie trouwringen en nog

lees verder >>
Meer informatie

Meer informatie

Hier vindt u alles over over trouwringen, diamanten, edelmetalen, merk en atelier trouwringen, onze werkwijze en

lees verder >>
Lente 21% korting op alle adviesprijzen!

Trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

Trouwring

Momenteel worden er onderhoudswerkzaamheden op de site uitgevoerd, somige onderdelen zullen misschien niet 100% werken.
Bij vragen, neem contact op.

Rozenhof Trouwringen, dé juwelier tevens goudsmid voor uw betaalbare trouwringen, met de
grootste collectie trouwringen van Nederland. 

Bij Rozenhof trouwringen kiest u uit de grootste collectie trouwringen van Nederland. U Kunt bij ons trouwringen uit de collectie kiezen, maar we kunnen ook trouwringen speciaal voor u ontwerpen.

We nemen graag de tijd voor u. Daarom werken we alleen op afspraak. Om dat unieke gevoel te creëren: een trouwring die perfect bij u past.

Een dagelijkse herinnering aan een unieke dag. Het symbool van uw liefde waar u dagelijks met plezier naar kijkt. En die u na jaren huwelijk nog steeds een warm gevoel geeft. Rozenhof trouwringen creëert dat gevoel op maat voor u. Met uw unieke trouwring heeft u iets heel bijzonders aan uw vinger. Van klassiek tot modern, of een uiterst modieus en design.

     Exclusieve trouwringen                Speciale trouwringen            Bijzondere trouwringen Dia Y Noche collectie

Bij juwelier Rozenhof trouwringen, vinden jullie schitterende, betaalbare trouwringen die jullie eindeloos zullen bekoren.

Uw trouwring

Het maken van een trouwring is precisiewerk. Alles moet perfect kloppen. Onze edelsmeden bewerken en graveren uw ring met de hand. Ook de dikte en de afvlakking van de trouwring zijn belangrijk voor het draagcomfort. Alle ringen van juwelier Rozenhof Trouwringen hebben een bolle binnenkant. Dat draagt plezieriger omdat er minder contact is met de huid.
Een diamant in uw trouwring geeft de ring extra cachet. U Kunt hierbij kiezen uit verschillende slijpsels voor uw diamant. Het zetten van diamanten in trouwringen doen we met de hand: behulp van een pincet en loep plaatsen we ze in de ring.
Lees meer over ons ambacht.


Een afspraak bij juwelier Rozenhof Trouwringen

Bij een afspraak met juwelier Rozenhof trouwringen bent u te gast op ons landgoed Rozenhof. U kunt nu in elk geval alvast een voorkeuze maken uit onze collectie door uw favoriete trouwringen te selecteren en ons te mailen.
Wij nemen u in twee uur, stap voor stap, mee door onze collectie trouwringen op basis van uw wensen. Wij begeleiden u bij de keuze van uw trouwring. Zodat u precies de trouwring krijgt die bij u past. Zit uw ring niet in onze collectie? Dan creëren wij samen met u de trouwringen die u dat speciale gevoel geeft bij uw huwelijk.

            Romantisch trouwringen uitzoeken bij RT                    Trouwringen  

Bel 0528-391222 of maak een online afspraak met Rozenhof trouwringen,
dé juwelier met de grootste collectie trouwringen van Nederland.
Juwelier Rozenhof Trouwringen is 7 dagen per week geopend (op afspraak)
Van 10.00-22.00 uur.

 

© Rozenhof Trouwringen 2017