Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Klantenreacties
Testimonial

Alinda & Koen

We hebben gisteren een top dag gehad.
En de ringen zijn een mooie bezegeling van onze liefde.
Hartelijk dank daarvoor.
Liefdevolle groet,
Koen & Alinda

 


Testimonial

Hans-Fransien

Theo Verbree van Rozenhof Trouwringen heeft ons als een ware gids door de collectie geleid. Toen hebben we uiteindelijk,op basis van wat we hadden gezien, samen een geheel eigen ontwerp gemaakt. Het is natuurlijk wel een sierraad dat je je leven lang draagt.


Testimonial

Roy-Cynthia

Hoi Theo,
Wat zijn ze mooi geworden!! En ook de maat is perfect!!
Wij zijn enorm blij met het resultaat en willen u dan ook graag bedanken voor het geleverde werk.
Met vriendelijke groet,
Roy en Cynthia


Testimonial

Redmar-Mariele

Behalve dat het een echt romantisch uitje was op het landgoed in Veeningen, waar Rozenhof Trouwringen is gevestigd, hadden we niet durven dromen dat de perfecte ringen ook nog eens niet duur waren. We hadden er meteen maar een flink diner in een goed restaurant aan vastgeplakt. Een perfect begin, nietwaar?


Testimonial

Maatjes-Maatjes

Beste Theo,

We hadden de ringen al binnen 20 minuten uitgezocht, een perfecte match! We kunnen niet wachten tot we ze mogen dragen!

Met vriendelijke groet,

Maatjes-Maatjes


Testimonial

Jos-Gaby

Beste Theo,

Onze trouwringen komen bij Rozenhof Trouwringen vandaan. Een prachtig landgoed waar je ontvangen wordt als een prins en een prinses en je alle keus hebt. Je kunt je ringen laten maken zoals je dat zelf wilt.
Bedankt voor mooie trouwringen en schitterende ring voor onze dochter!

Jos, Gaby en Robin


Testimonial

Yibing-Bas

Beste meneer Verbree,
Zoals beloofd sturen we u nog een foto van de grote dag. Het is een heel mooie en bijzondere dag geworden. Ook op de foto staat Bart, het vijfjarig zoontje, die ons de ringen heeft aangereikt. Bedankt voor de goede service; we zijn heel erg blij met de ringen.

Vriendelijke groet,
Yibing en Bas


Testimonial

Gerben en Irena

Een omgeving die rust uitstraalt waar je je op je gemak voelt. De mensen die er lopen weten wat ze doen en hoe ze met hun gasten om moeten gaan. De manier van werken is erg verhelderend en ontspannen. Je voelt je er meer gast dan klant. 


Testimonial

Robert en Marty

Prachtige locatie. Jullie nemen rustig de tijd voor de klant. Makkelijk dat we ook 's avonds ook een afspraak konden plannen. 


Testimonial

Jarno-Claudia

Beste Theo,

Het is alweer een jaar geleden dat wij bij jullie geweest zijn om trouwringen uit te mogen zoeken. Dit is goed gelukt! Afgelopen juni zijn wij getrouwd en willen je/jullie dan ook graag onze prachtige ringen om onze vingers laten zien. We zijn nog steeds heel erg blij met de ringen!

Groetjes Jarno & Claudia


Testimonial

Ron-Rose

Beste Theo,

Waar vind je nog zoiets. Vriendelijkheid, vakmanschap, rust om een beslissing te nemen en vooral service. De persoonlijke benadering en de geweldige ambiance met uiterst kundig,
geduldig en vriendelijke manier van zaken doen maakt dat volgens mij iedereen bij de Rozenhof een beslissing voor deze belangrijke aankoop kan nemen. Het begrip en de service
zijn werkelijk groot te noemen. Een aanrader voor iedereen.

Ron en Rose

Bedankt!


Testimonial

Christiaan-Brenda

Erg goede en fijne hulp bij het uitzoeken van mooie ringen voor ons huwelijk


Testimonial

Andy en Melisa


Testimonial

Hans-Inge

Beste Theo,

Nogmaals bedankt voor alles. Wij zijn zo gastvrij behandeld dat u van een gewone dag al een heel bijzondere heeft gemaakt.

Hans Janssen en Inge - Tilburg


Testimonial

Dennis-Eveline

Zaterdag hadden we een afspraak bij Rozenhof Trouwringen. Juwelier Theo Verbree ontving ons hartelijk op zijn landgoed. Wat een romantisch begin,
om het hek te zien opengaan en dan een prachtig laantje in te rijden.  Eenmaal binnen nam Theo echt de tijd voor ons. we hebben de hele collectie ringen
gezien, en konden steeds onze favorieten apart zetten, zodat er een selectie ontstond van alles wat wij het mooist vonden. een heel handig systeem!

Onder  het genot van een kopje thee en onder begeleiding van Theo zijn we uiteindelijk tot een besluit gekomen: de soort ringen waar we het eerst voor vielen, we hadden ze bij de stand van Rozenhof Trouwringen op de Love & Marriage beurs gepast, zijn geworden! Klassieke, glanzende witgouden ringen.Voor mij een hele fijne, smalle ring met een diamantje, en voor Den een massieve, brede ring, staat hem heel goed! We hebben ook meteen uitgekozen wat we erin gegraveerd willen hebben en in welk lettertype.
Superblij en tevreden verlieten we het landgoed, we hebben zelfs nog luxe bonbons meegekregen van Theo om het te vieren, heel attent! Onze ringen worden nu op maat gemaakt en de gravure word erin gezet. Begin volgend jaar kunnen we het resultaat bewonderen! Wel heel speciaal hoor, de ringen uitzoeken.
Het is toch iets wat je je hele leven zal dragen. Wij hebben dan ook genoten van dit romantische uitje, wat door Rozenhof Trouwringen toch wel extra bijzonder is gemaakt. Een aanrader!

Dennis en Eveline


Testimonial

Andre-Ilona

Ik wil behalve zijn achternaam, ook zijn voornaam dragen, maar dan aan mijn vinger. Het is verbazingwekkend wat allemaal kan tegenwoordig! Mooier had ik me het niet kunnen voorstellen.


Testimonial

Patricia-Maikel

Beste Theo,

Bedankt voor fijne ontvangst en prachtige ringen!

Groetjes, Patricia en Maikel


Testimonial

Ronald-Hilde

We waren in veel juwelierswinkels geweest; dat is toch anders. Gehaast. Hier kwam de juwelier bij ons thuis! Ik voelde me net als in zo'n serie met rijke mensen. Nee hoor, het was ontspannen en erg gezellig. De ringen... nou, kijk zelf maar! Ik ben supertrots!


Testimonial

Midas-Heleen


Testimonial

Mario-Laura

Beste Theo,

Ik wil u bedanken voor de prachtige ring. Heel mooi en niet alleen ik, maar ook mijn geliefde is er weg en sprakeloos van.

Bij deze nogmaals bedankt voor de ring en voor uw service.

Mvg. Mario en Laura


Testimonial

Christiaan-Ciska

Beste Theo,

Super bedankt voor onze mooie trouwringen. Goede service op een prachtige locatie. We werden goed geholpen en zijn erg tevreden.

Het zijn super mooie ringen. Een aanrader voor iedereen!

Groetjes Christiaan en Ciska


Testimonial

Erik en Eleonora


Testimonial

Mark-Lionne

Graag wil ik een gevoel met jullie delen. Wij komen uit Breda en de mensen in onze omgeving verklaarden ons voor gek, omdat we helemaal naar Drenthe gingen voor trouwringen. We hebben er geen moment spijt van. Sterker nog …………… Als je in een stad ringen gaat bekijken, dan parkeer je in een garage. Overal is het druk. Bij de juwelier lopen er vaak meerdere klanten rond. Men heeft niet veel in huis en is het plaatjes kijken met als gevolg meerdere keren terugkomen, omdat men dan de ring in het echt kan bekijken. Meerdere juweliers bezoeken.

En dan het bezoek aan de Rozenhof! Je komt aan in een schitterende omgeving waar je al gelijk een gevoel van rust en romantiek krijgt. Vervolgens krijg je een warm ontvangst en ben je de enige. Men maakt gewoon twee uur vrij voor je. Men heeft ontelbaar veel ringen op voorraad. Onder het genot van een drankje word je naar je droomring geholpen. Vervolgens kun je het model in alle kleuren en maten bewonderen en passen. Je krijgt een goede reiskostenvergoeding en de ringen zijn zelfs al een jaar verzekerd. Kortom is het een extra toevoeging aan de mooie dag die komen gaat en de voorbereiding.

We kijken nu terug op een heerlijk dagje uit in een romantische sfeer en voelden ons heel speciaal. De prijzen zijn goed. Net als iedere andere juwelier.  Het was een hele prettige beleving die ik iedereen adviseer. Op naar onze trouwdag!

Groeten Mark en Lionne


Testimonial

Danny-Linda

Wij hadden al veel op het internet en in etalages gekeken. Uiteindelijk hebben we samen besloten om naar Rozenhoftrouwringen.nl te gaan vanwege de uitgebreide collectie. Daarbij sprak de persoonlijke benadering ons eveneens erg aan. Met hulp van het inzicht van de heer Verbree hebben wij de voor ons perfecte ringen uit kunnen zoeken!


Testimonial

Nick-Agnes

Theo en Edita,

Heel erg bedankt voor de super fijne avond, ook wij vonden het erg gezellig.

Tot volgend jaar alvast, voor de trouwringen.

 

Groetjes Nick en Agnes


Testimonial

Marc-Francine

Beste Theo,

We werken hard en veel, ook in het weekend. We konden eigenlijk alleen 's avonds vrijmaken. Voor Rozenhof Trouwringen was dat geen enkel probleem! De ambiance en het rustige vakmanschap van Theo Verbree, hebben ons doen onthaasten en we hebben de ringen gevonden die echt bij ons passen.

Groetjes, Marc en Francine


Testimonial

Roelof-Henriet

Beste Theo,

Als je zolang naar elkaar hebt gezocht, moet alles perfect zijn als het zover is. De ringen die we hebben laten maken, symboliseren voor ons alles wat we voor elkaar voelen. Om dat zo goed aan te voelen en te kunnen maken ben je met recht een ambachtsman, dank!

Roelof & Henriet


Testimonial

Janeke-Jan Marcus

Beste Theo,

Het was geweldig! (ook bij uw paarden...) We zijn heel blij met de trouwringen, ze staan mooi!
Bedankt voor alle hulp!

Groeten Janeke en Jan Marcus


Testimonial

Domien-Jacquelien

Beste Theo,

Zo bijzonder als Jacquelien is, zo bijzonder moesten ook onze trouwringen worden. We kregen echt de tijd om door de enorme  collectie te lopen. Op basis van wat we toen wisten, hebben we onze eigen ringen ontworpen; subtiel en mooi, net als mijn Jacquelien.

Domien en Jaquelien


Testimonial

Yvonne-Esther

Beste Theo en Team,
Hartelijk dank voor de felicitaties!! We hebben een meer dan geweldige en bijzondere dag mogen meemaken.
Iedereen en vooral wijzelf vinden de ringen prachtig. Helemaal nu hij gedragen word.
Bedankt voor jullie geweldige service!
Groeten,
Yvonne en Esther


Testimonial

Peter-Gerdie

Beste familie Verbree,

Wij, Peter en Gerdie, willen jullie héél erg bedanken voor de supermooie ringen! Daarnaast ook voor het gebruik maken van de prachtige tuin voor de foto’s!

Het was fantastisch!

Vriendelijke groet,

Peter en Gerdie


Testimonial

Hein-Sanne

Beste Theo,

Onze trouwdag op Bonaire, 1 maart 2012, was geweldig! En onze ringen……, die zijn helemaal perfect!

Bedankt.

Hein en Sanne

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top