Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalвぎвぎвぎ-вぎвぎвぎвぎMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Hieronder vindt u enkele prijs voorbeelden

Onder Meer info vind u uitgebreide informatie over hoe deze prijs tot stand komt

Geelgouden trouwringen met diamant (7867-50241)

Witgouden trouwringen met diamant

Deze geelgouden trouwringen zijn op dit moment erg populair. De dames trouwring  bevat een briljant geslepen diamant van 0,20 ct en de trouwring is 2,6 mm breed. De trouwring voor mannen is afgewerkt met een gehamerde structuur en is 5 mm breed.Verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud in verschillende karaatgehaltes o.a. 8 krt., 14 krt. en 18 krt., palladium en platina, verkrijgbaar in de gehaltes 600 en 950.

In deze dames ring kunt u één of meerdere diamanten laten zetten in verschillende groottes.

 

Onze prijs: vanaf € 1.495,- per paar. 

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Elegante geelgouden trouwringen (13161/13162)

Bijzondere bicolor trouwringen

Deze elegante trouwringen van geelgoud zijn 3.5 mm breed en bevatten 1 schitterende briljant geslepen diamant van 0,02 ct. Uiteraard is het ook mogelijk om de trouwringen in een bredere variant te krijgen en in verschillende kleurcombinaties.

Deze smalle geelgouden trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt. De diamantzetting en de hoeveelheid diamanten kunt u ook zelf bepalen.

 

Onze prijs vanaf € 1.298,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.

 


Smalle trouwringen in witgoud (16041-16042)

Trouwringen in witgoud en palladium

Deze witgouden trouwringen zijn 3.5 mm breed. Doordat de trouwringen zijn gematteerd krijgen ze een stoere look. De dames trouwring bevat 5 briljant geslepen diamanten van totaal 0,05 ct.

Deze witgouden trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt.

Deze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en natuurlijk kunt u de hoeveelheid diamanten en de grootte van de diamanten zelf bepalen.

Onze prijs: vanaf € 1.310,- per paar.

 Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Stoere trouwringen (70183/70184)

Stijlvolle geelgouden en witgouden trouwringen

Deze stoere trouwringen van geelgoud en carbon hebben een speels ontwerp en de trouwring voor haar is versierd met 5 briljant geslepen diamanten van in totaal 0,06 ct. Verder is dit stoere model 5 mm breedt.

De trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De zetting en het aantal diamanten kunt u zelf bepalen.

 

Onze prijs vanaf: € 999,- per paar.

Kijkt u maar eens volledige collectie trouwringen. 

 

 


Subtiele trouwringen (80259-80260)

Diamant trouwringen

Deze subtiele trouwringen in geelgoud zijn 3.5 mm breed. De dames trouwring is bezet met 2 briljant geslepen diamanten van in totaal 0,01 ct. Verder is deze set zowel gematteerd als gepolijst: dit zorgt voor een speels effect.

De breedte, de afwerking, het aantal diamanten en de grootte van de diamanten kunt u zelf bepalen.

 

Onze prijs vanaf: € 1150,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.

 

 


Trendy trouwringen in geelgoud (80265/80266)

Schitterende trouwringen in witgoud en geelgoud

Stijlvole trouwringen van geelgoud. Deze ringen zijn 4mm breed en hebben een bolle binnenkant, waardoor ze zeer comfortabel dragen. De 4 briljant geslepen diamanten van in totaal 0,02 ct., maken deze trendy trouwringen helemaal af.

Deze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De hoeveelheid diamanten en de grootte van de diamanten kunt u zelf bepalen. Ook is dit model in andere kleuren beschikbaar!

 

Onze prijs vanaf: € 1.290,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.

 


Moderne bicolor trouwringen (80281/80282)

Klassieke witgouden trouwringen

Deze moderne trouwringen zijn vervaardigd van wit- en geelgoud! Deze set van 4mm is mooi afgewerkt met het witgouden gedeelte gepolijst en het geelgouden gedeelte gematteerd. Verder bevatten de damesring 3 schitterende briljant geslepen diamanten van in totaal 0,015 ct.

De trouwringen zijn verkrijgbaar in geelgoud, witgoud en roodgoud met een karaatgehalte van 8 krt, 9 krt, 14 krt en 18 krt., palladium en platina met een gehalte van 600 of 950. Natuurlijk kunt u de hoeveelheid diamanten en de grootte van de diamanten zelf bepalen.

Onze prijs: € 1.288,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.

 


Stralende bicolor trouwringen (80303/80304)

Witgouden trouwringen met diamant

Deze stralende trouwringen set is een combinatie van witgoud en geelgoud! Deze bicolor trouwringen set is 4 mm breed en de trouwring voor dames is versierd met 3 briljant geslepen diamanten van in totaal 0,015 ct. 

De trouwringen zijn verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud in verschillende karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt., palladium of platina in de gehaltes 600 of 950. De diamantzetting en de hoeveelheid diamanten kunt u ook zelf bepalen.

Onze prijs: € 1.139,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.

 


Kom langs en bespreek de mogelijkheden

Wij bieden een trouwringencollectie aan van 4500 modellen en deze modellen kunt u vervolgens aanpassen naar eigen wens. Zo kunt u bijvoorbeeld van model A het materiaal kiezen in combinatie met een bepaalde afwerking die u heeft gezien bij model B. Dit is mogelijk doordat wij onze eigen goudsmid in huis hebben. Onze trouwringen kunnen worden geleverd in verschillende kleuren edelmetalen zoals: witgoud, geelgoud, roodgoud, platina, palladium en ook in titanium. U kunt de ringen in verschillende  profielen en breedtes krijgen, met of zonder diamanten.
De diamanten zijn verkrijgbaar in verschillende slijpselvormen zoals: briljant, prinses, baguette of hart en kunnen er op verschillende manieren ingezet worden. U kunt ook andere edelstenen in de ring laten zetten zoals smaragd, saffier, robijn, zwarte diamant. 

Uw persoonlijkheid staat bij ons op de eerste plaats!

Maak een vrijblijvende afspraak en kom onze grootse collectie bekijken of laat uw trouwringen helemaal naar uw eigen wensen ontwerpen en uitvoeren. Wij bieden trouwringen aan binnen ieder budget!

Wij leveren al ringen vanaf € 600,- per paar in geelgoud, witgoud of roodgoud

 

 

 

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 Вュ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top