Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International€€€-€€€€Monday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointmentKlanten beoordelen ons met 9.4/10 op basis van 243 reviews
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Hieronder vindt u enkele prijs voorbeelden

Onder Meer info vind u uitgebreide informatie over hoe deze prijs tot stand komt

Witgouden trouwringen met diamant (3179-3180)

Witgouden trouwringen met diamant

Deze strakke witgouden trouwringen zijn 5mm breed. De dames trouwring  bevat een briljant geslepen diamant van 0,015 ct. Verkrijgbaar in witgoud, geelgoud en roodgoud in verschillende karaatgehaltes o.a. 8 krt., 14 krt. en 18 krt., palladium en platina, verkrijgbaar in de gehaltes 600 en 950.

In deze dames ring kunt u één of meerdere diamanten laten zetten in verschillende groottes.

 

Onze prijs: vanaf € 911,- per paar. 

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Bijzondere bicolor trouwringen (1027/1028)

Bijzondere bicolor trouwringen

Deze prachtige, bijzondere, bicolor trouwringen van geelgoud en witgoud zijn 6 mm breed en bevatten 1 schitterende briljant geslepen diamant van 0,03 ct. Uiteraard is het ook mogelijk om de trouwringen in een bredere variant te krijgen en in verschillende kleurcombinaties.

Deze bicolor trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt. De diamantzetting en de hoeveelheid diamanten kunt u ook zelf bepalen.

 

Onze prijs vanaf € 1185,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Trouwringen in witgoud en palladium (3273-3274)

Trouwringen in witgoud en palladium

Deze 8 karaat witgouden en palladium trouwringen zijn 6 mm breed. De twee metalen en kleuren vormen een subtiel contrast. De unieke trouwringen van verschillende kleuren zijn apart en bijzonder. De dames trouwring bevat 3 briljant geslepen diamanten van totaal 0,03 ct.

Deze bicolor trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt.

Deze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en natuurlijk kunt u de hoeveelheid diamanten en de grootte van de diamanten zelf bepalen.

Onze prijs: vanaf € 968,- per paar.

 Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Stijlvolle geelgouden en witgouden trouwringen (1057/1058)

Stijlvolle geelgouden en witgouden trouwringen

Deze stijlvolle, mooie 14 karaat bicolor trouwringen van geelgoud en witgoud hebben een briljant geslepen diamant van 0.05ct. De trouwringen zijn voorzien van een bolle binnenzijde. Ze zijn 5 mm breedt.

De trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De zetting en het aantal diamanten kunt u zelf bepalen.

 

Onze prijs: € 1358,- per paar.

Kijkt u maar eens volledige collectie trouwringen. 


Diamant trouwringen (5007-5008)

Diamant trouwringen

Deze prachtige trouwringen in witgoud en geelgoud zijn 4mm breed. De binnenband van de dames trouwring is bezet met 7 fonkelende briljant geslepen diamanten van  totaal 0,04 ct. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedtes.

De zetting, het aantal diamanten en de grootte van de diamanten kunt u zelf bepalen.

 

Onze prijs: € 1192,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Schitterende trouwringen in witgoud en geelgoud (2007/2008)

Schitterende trouwringen in witgoud en geelgoud

Schitterende, stijlvole trouwringen van geelgoud en witgoud. Deze ringen zijn 6mm breed en hebben een bolle binnenkant, waardoor ze zeer comfortabel zitten. De 5 briljant geslepen diamanten van 0,05 ct., maken deze prachtige trouwringen helemaal af.

Deze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De hoeveelheid diamanten en de grootte van de diamanten kunt u zelf bepalen.

 

Onze prijs: € 1491,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Klassieke witgouden trouwringen (2091/2092)

Klassieke witgouden trouwringen

Deze 14 karaats klassieke witgouden trouwringen hebben een hoog palladiumgehalte. Dit zorgt ervoor dat de trouwringen zeer huidvriendelijk zijn. Verder bevatten de damesring 3 schitterende briljant geslepen diamanten.

De trouwringen zijn verkrijgbaar in geelgoud, witgoud en roodgoud met een karaatgehalte van 8 krt, 9 krt, 14 krt en 18 krt., palladium en platina met een gehalte van 600 of 950. Natuurlijk kunt u de hoeveelheid diamanten en de grootte van de diamanten zelf bepalen.

Onze prijs: € 1164,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Witgouden trouwringen met diamant (3113/3114)

Witgouden trouwringen met diamant

Gematteerde 14 karaats voordelige witgouden trouwringen. Deze klassieke, mooie ringen zijn 5 mm breed en bevatten een prachtige briljant geslepen diamant van 0,25 ct. Het hoge palladiumgehalte en de bolle binnenkant zorgen voor een optimaal draagcomfort.

Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in witgoud,geelgoud en roodgoud in verschillende karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt., palladium of platina in de gehaltes 600 of 950. De diamantzetting en de hoeveelheid diamanten kunt u ook zelf bepalen.

Onze prijs: € 1331,- per paar.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Naamringen in witgoud, geelgoudof roodgoud (5055/5056)

naamringen witgoud-geelgoud-roodgoud

Deze moderne 14 karaats witgouden of roodgouden of geelgouden trouwringen kunt u zo persoonlijk maken als u zelf wenst. U Kunt uw bijvoorbeeld namen erin laten zetten, van de datum van uw trouwdag. De ringen kunnen worden geleverd in witgoud, geelgoud of roodgoud en in 6 verschillende breedtes: van 5mm tot 10mm.

Deze trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende karaatgehaltes, zoals 8 krt., 9 krt., 14 krt en 18 krt., palladium en platina met een gehalte van 600 of 950. U kunt ook één of meerdere diamanten in de dames trouwring laten zetten.

 

Onze prijs: v/a € 1344,- per paar.  5 mm.

Onze prijs: v/a € 1149,- per paar, In platina 600 in 5 mm.

Kijkt u maar eens naar onze volledige collectie trouwringen.


Klassieke trouwringen (65555)

Ons ruime aanbod van klassieke trouwringen kunt u helemaal naar eigen smaak aanpassen. Onze trouwringen kunnen worden geleverd in verschillende kleuren edelmetalen zoals: witgoud, geelgoud, roodgoud, platina, palladium en ook in titanium. U kunt de ringen in verschillende  profielen en breedtes krijgen, met of zonder diamanten.
De diamanten zijn verkrijgbaar in verschillende slijpselvormen zoals: briljant, prinses, baguette of hart en kunnen er op verschillende manieren ingezet worden. U kunt ook andere edelstenen in de ring laten zetten zoals smaragd, saffier, robijn, zwarte diamant. 

Uw persoonlijkheid staat bij ons op de eerste plaats!

Maak een vrijblijvend afspraak en kom onze bijzondere collectie bekijken of laat uw trouwringen helemaal naar uw eigen wensen ontwerpen en uitvoeren.

Wij leveren al ringen vanaf € 345,- per paar in geelgoud, witgoud of roodgoud

 

 

 

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2023 - Beoordeling door klanten: 9.5​/10 ­ 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top