Rozenhof TrouwringenRozenhof TrouwringenSchoolweg 60, 7924 PN, Veeningen0528 39 1222info@rozenhoftrouwringen.nlhttps://www.rozenhoftrouwringen.nl/img/rozenhof_og.pngContant, PIN, VVV Cadeaubon, Maestro, Visa, American Express, Diners Club Internationalввв-ввввMonday through Sunday from 10:00 tot 22:00, by appointment
Favorieten (0) Klanten vertellen Afspraak maken 0528 39 1222 06 5464 0941
Rozenhof trouwringen

Goudsmid/Edelsmid

Onze goudsmid en tevens edelsmid, maakt met veel liefde voor zijn vak een unieke trouwring voor u in ons eigen atelier. Wat kunt u verwachten van ons atelier? Wij bieden u maatwerk, unieke trouwringen, creativiteit en vakmanschap.

Onze goudsmid / edelsmid werkt met verschillende materialen, technieken en legeringen.  Door goed te luisteren naar uw wensen, creëert onze goudsmid unieke ringen voor u waarbij elk klein detail belangrijk gevonden wordt. Onze goudsmid wil mooie ringen maken voor bijzondere mensen met speciale wensen.

Onze goudsmid / edelsmid is tevens onze diamantzetter. Door de plaatsing van een schitterende diamant krijgt uw ring nog meer aanzien. Ook daarin kan hij u adviseren en uitleg geven over de mogelijkheden van de zetting, de kleur, de groottes en de slijpvormen van een diamant.

Wanneer u nog oud goud van uw oma heeft liggen, die van grote emotionele waarde is van u, maar eigenlijk niet uw smaak is, dan kan onze goudsmid van uw oude goud een prachtige nieuwe ring maken die geheel naar uw wens is. Onze goudsmid weet wat de mogelijkheden zijn en zal u hierin een eerlijk advies geven. Zonde om dit sentiment in een laatje te laten liggen.

Goudsmid Trouwringen

Een goudsmid / edelsmid maakt eigen ontwerpen. Rozenhof trouwringen vereeuwigt al uw trouwring wensen, goud, geelgoud, witgoud, bicolor, platina, zilver, met of zonder briljant of diamant, werkelijk alles kan. Uw eigen design ringen zijn altijd mogelijk. En uw ringen krijgen ons Meesterteken. Ambachtelijke/organische trouwringen

Rozenhof trouwringen ambachtelijk werk

 

Hebben jullie samen al jaren een prachtig ontwerp in jullie hoofd, maar de trouwring van jullie dromen nog nooit ergens gezien? Onze goudsmid kan jullie uitstekend helpen.  Hij zal voor jullie al zijn creativiteit en vakmanschap gebruiken om deze droom voor jullie waar te maken.

Een trouwring met eigen ontwerp is bij ons voor iedereen betaalbaar.  Door de ring wat dunner of smaller te maken of een kleinere diamant te gebruiken, wordt de prijs van de ring aangepast aan jullie budget. Op deze manier is er voor iedereen een ring naar eigen budget samen te stellen.

Wij onderscheiden ons doordat we werkelijk uniek zijn met ons enorme aanbod van meer dan 2500 trouwringen en de mogelijkheden die wij bieden.  Van modern en trendy tot chique of klassiek, bij ons vindt u alles. Wij willen met jullie mee in onze trouwringenzee!

Rozenhof trouwringen ambachtelijk werk

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.
© Rozenhof Trouwringen 2024 - Beoordeling door klanten: 9.5вЂ/10 В 285 beoordelingen

Beste Klanten,

Wij zijn dagelijks geopend van
10:00 t/m 22:00 op afspraak!

Letop: 1 Bruidspaar per keer

Lees meer in onze blog

Sluit Bericht
Top